FOTO ȘTIREA TA: Un nou act de vandalism în Cetatea Alba Carolina. ”Victimă” – un soldat din bronz, de lângă Biblioteca Batthyaneum, care a rămas fără baionetă
O nouă statuie din Cetatea Alba Carolina a fost ”victima” unui act de vandalism. Este vorba despre soldatul austro-ungar din bronz, aflat lângă Biblioteca Batthyaneum, lăsat, recent, fără baionetă de către indivizi lipsiți de bun simț sau, probabil, ”iubitori„ de suveniruri unicat și gratuite.
Actul de vandalism a fost semnalat de un cititor al ziaruluiunirea.ro, care a trimis fotografiile într-un mesaj pe contul de facebook al publicației.
Din nefericire, acest caz de distrugere a unora dintre cele mai de succes atracţii turistice din Cetatea Alba Carolina nu este singular, cotidianul Unirea prezentând în mai multe rânduri actele de vandalism ale barbarilor deghizați în cetățeni civilizați.
Citiți și FOTO: Un alt soldat din comunitatea noastră a rămas fără sabie! Vandalismele continuă în Cetatea Alba Carolina
Statuile din Cetatea Alba Carolina, victime ale barbarilor deghizați în cetățeni civilizați
Reamintim că, în 2015, statuile distruse de vandali au fost reparate de către o firmă plătită de Primăria Alba Iulia pentru lucrări de întreținere a Cetății Alba Carolina.
——————————————
Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected] sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Curier Județean
FOTO: Preșcolarii de la Grădinița Stremț, spectacol de colinde și descoperirea magiei Crăciunului
Preșcolarii de la Grădinița Stremț, spectacol de colinde și descoperirea magiei Crăciunului Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Stremț au oferit un extraordinar spectacol de colinde într-o seară magică desfășurată la Pensiunea „Casa Butnarului” din Geoagiu de Sus. La descoperirea magiei Crăciunului au participat „fluturașii” de la GPP Stremț, aceștia bucurându-se de venirea lui […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 5 zile
Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului
-
Curier Județeanacum 11 ore
Mesaje de Crăciun 2024 în limba italiană, traduse în limba română. Cântece tradiționale de Crăciun în limba italiana
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Nume care se sărbătoresc de Sfântul Daniel 2024. Viața Sf Daniel și semnificația numelui
-
Curier Județeanacum 15 ore
Obiceiuri, tradiții și superstiții de Ignat – Ziua sacrificării porcului de Crăciun
-
Opinii - Comentariiacum 3 zile
Mesaje de Sfântul Daniel 2024: URARI, FELICITARI și SMS-uri de LA MULȚI ANI pe care le poți trimite celor dragi
-
Actualitateacum 3 ore
De ce se taie porcul pe 20 decembrie, de IGNAT. Tradiții și obiceiuri