FOTO, ȘTIREA TA Un drum din Scărișoara, care duce și la celebrul Ghețar, este impracticabil. Oamenii cer ajutorul autorităților: ”Abia mai urcă ambulanta”

Un drum din comuna Scărișoara, care face legătura între centrul de comună și celebrul Ghețar, este impracticabil. Acesta străbate mai multe sate, iar oamenii se arată nemulțumiți, și cer ajutorul autorităților.

”Revin cu problema drumului comunal din comuna Scărișoara, județul Alba, drum ce face legătura dintre centrul comunei si satele Purcelești, Preluca, Negești și teoretic Sfoartea și Peștera Ghețar, dar nu se pune probleme deoarece nu a fost terminat decât până la Negești (…) Sunt mulți oameni bătrâni, bolnavi în acele sate, să nu mai vorbim de faptul ca nu sunt montate niciun fel de sisteme de protecție fiind drumul foarte abrupt”, ne-a transmis un cititor, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Acesta precizează că situația din Scărișoara este asemenea uneia din ”Evul Mediu”.

Oamenii cer ajutorul primarului din Scărișoară.

”Nu se poate sa nu poți repara un drum comunal decât cu nisip din râu sau să nu faci un șanț să nu montezi niciun sistem de protecție pe un drum extrem de abrupt. Ce ne facem în caz de urgență? Abia mai urcă ambulanta și sunt atâția bătrâni si bolnavi în sate?”, ne-a mai scris cititorul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...