Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

FOTO/ ȘTIREA TA: Supărare pe strada Tribun Tudoran din Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățenii care locuiesc pe strada Tribun Tudoran din municipiul Aiud au ajuns în pragul disperării. Aceștia afirmă că din cauza circulației zecilor de mașini grele de peste 40 de tone, care lucrează pentru autostrada Sebeș-Turda și și-au făcut traseul pe strada lor, casele lor sunt periclitate datorită trepidațiilor produse de acestea.

DSC_0008În plus de aceasta, în totalitatea lor, cetățenii din zonă arată cu degetul către Primăria Municipiului Aiud și acuză faptul că risipește banii publici pe lucrări de mântuială pentru repararea infrastructurii rutiere. În ultimii ani strada Tribun Tudoran a beneficiat de investiții de modernizare a infrastructurii de apă și canal, însă constructorii nu au refăcut la standarde sau măcar așa cum a fost la început caldarâmul.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Mai mult de aceasta, unii dintre riverani afirmă că fost și au atras atenția serviciului tehnic din cadrul primăriei municipale, asupra problemelor cu care se confruntă însă în afară de faptul că li s-a spus că primarul cunoaște problema nu au obținut nimic. Din această cauză locuitorii străzii cer ca primăria municipală să intervină rapid în rezolvarea doleanțelor prin limitarea sub 8 tone a tonajului mașinilor care circulă pe strada lor și intervenția rapidă și de calitate asupra infrastructurii rutiere.

[nggallery id=104]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă USR Alba: Fricile partidului stat nasc acțiuni disperate ale partidelor balama

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fricile partidului stat nasc acțiuni disperate ale partidelor balama Probabil că, atunci când a decis să-și dea arama pe față și să înșele votul albaiulienilor din 2020, revenind la ciolanul PNL, partidului stat al județului, Gabriel Pleșa și-a închipuit că va lua cu el și voturile USR. Nu e nimic nou în această logică, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea