Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Editorial

FOTO ȘTIREA TA: Situație periculoasă la un bloc din Alba Iulia. Fațada s-a șubrezit și plăci grele din beton se pot desprinde în orice moment

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Situație periculoasă la un bloc din Alba Iulia. Fațada s-a șubrezit și plăci grele din beton se pot desprinde în orice moment.

Faţada unui bloc de pe Bd. Transilvaniei din Alba Iulia riscă să se prăbuşească oricând peste trecători. Este vorba de blocul M6 B unde plăci grele din beton sunt aproape desprinse și pot rani trecătorii sau copiii, dacă vor cădea.

Faţada acestuia abia mai rezistă în legătura firavă cu zidăria, dar locatarii clădirii par să nu fie stânjeniţi de faptul că locuiesc într-un bloc a cărui tencuială exterioară se poate oricând desprinde şi omorî oameni nevinovaţi care se încumetă să treacă pe trotuarul din faţa imobilului.

Situația se pare că este mai veche și încă de acum doi ani există riscul unei prăbușiri, dar nimeni nu a luat măsuri pentru a înlătura pericolul.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Editorial

Editorial

FOTO ȘTIREA TA| „Trafic” restricționat pe podul de lemn din latura vestică a Cetății Alba Carolina. Lucrări de înlocuire a lemnului

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| „Trafic” restricționat pe podul de lemn din latura vestică a Cetății Alba Carolina. Lucrări de schimbare a lemnului „Traficul” este restricționat pietonilor pe podul de lemn al laturii vestice a Cetății Alba Carolina, în vedere unor lucrări de înlocuire a lemnului. Un cititor al ziarulunirea.ro a trimis pe adresa redacției câteva imagini […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea