FOTO ȘTIREA TA: Situație periculoasă la un bloc din Alba Iulia. Fațada s-a șubrezit și plăci grele din beton se pot desprinde în orice moment

Paul Voicu - Primar 2020

Situație periculoasă la un bloc din Alba Iulia. Fațada s-a șubrezit și plăci grele din beton se pot desprinde în orice moment.

Faţada unui bloc de pe Bd. Transilvaniei din Alba Iulia riscă să se prăbuşească oricând peste trecători. Este vorba de blocul M6 B unde plăci grele din beton sunt aproape desprinse și pot rani trecătorii sau copiii, dacă vor cădea.

ELIT

Faţada acestuia abia mai rezistă în legătura firavă cu zidăria, dar locatarii clădirii par să nu fie stânjeniţi de faptul că locuiesc într-un bloc a cărui tencuială exterioară se poate oricând desprinde şi omorî oameni nevinovaţi care se încumetă să treacă pe trotuarul din faţa imobilului.

Situația se pare că este mai veche și încă de acum doi ani există riscul unei prăbușiri, dar nimeni nu a luat măsuri pentru a înlătura pericolul.

Mihail David - 2020

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Costelis 1 iunie 2018 at 12:11

„Smart City”!!!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...