Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, ȘTIREA TA Ședință foto cu BMW-ul și Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia. Cum a sfidat un șofer orice regulă a bunului simț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ședință foto cu BMW-ul și Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia

Un șofer a sfidat orice regulă a bunului simț și a intrat cu mașina sa, un BMW negru, până aproape de poarta Catedralei Romano-Catolice Sfântul Mihail din Alba Iulia, pentru a-i face câteva fotografii, probabil, cu scopul de a o scoate la vânzare.

parcare Alba Iulia Cetate01”Am aflat cum poți să crești valoarea de vânzare a mașinii. Cauți o clădire istorică reprezentativă pentru oraș, parchezi aproape de poarta acesteia, dai jos numerele de înmatriculare și faci o ședință foto de toată frumusețea”, ne-a scris cititorul pe adresa redacției.

Cititorul i-a semnalat cele văzute unui agent al poliției locale, aflat la fața locului. Agentul i-ar fi spus că un echipaj al poliției rutiere se va deplasa pentru pentru a lua măsurile necesare.

Citește și  Parcare cu tupeu la Alba Iulia sancționată de polițiști. “O mașină scumpă nu ține loc de bun simț”

Cu toate acestea, cititorul ziaruluiunirea.ro, rămâne cu o mare nedumerire, și se întreabă dacă șoferul este pasibil de amendă având în vedere că în dreptul barierei dintre Catedrala Ortodoxă și Muzeul Național al Unirii este un singur indicator rutier care interzice virajul doar la stânga.

”Oricine poate intra cu mașina în zona dintre Catedrala Ortodoxă, Romano-Catolică, Poarta a IV-a a Cetății sau este o mare problemă cu acel semn de circulație?”, scrie cititorul.

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

(V.N.)

[nggallery id=623]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea