// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA: Polițiștii locali din Alba Iulia au început să ridice mașinile parcate neregulamentar și dintre blocuri. ”Tratamentul aplicat, preferențial pentru fiecare, evident”

Atenție, albaiulieni! În cazul în care vă parcați mașina neregulamentar ”pe trotuar sau un așa zis spațiu verde), în zona blocului în care locuiți, s-ar putea să nu o mai găsiți în același loc. Un cititor al publicației ne scrie că polițiștii locali au început vânătoarea de mașini parcate ilegal și între blocuri.

Acesta ne-a trimis mai multe imagini, însoțite de un mesaj în care îi acuză pe polițiști că ridică mașinile discreționar.

În fotografii se poate observa utilajul cu o mașină ridicată ieșind de pe o străduță secundară dintre blocuri și alte mașini care staționează ”domnește” pe trotuar sau pe marginea drumului, fără să fie ”identificate” de polițiști.

„Poliția, iar în acțiune. S-a apucat de ridicat mașinile dintre blocuri, de parcă nu ar fi destule mașini parcate pe prima bandă de mers parcate. Și după cum se vede mai jos, tratament preferențial pentru fiecare evident (pe trotuar se pare că se poate parca). Ampoi 3, Bulevardul Republicii”, ne scrie cetățeanul în mesaj.

Reamintim că șoferii ale căror mașini sunt ridicate au de plătit 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

11 Răspunsuri la FOTO/ ȘTIREA TA: Polițiștii locali din Alba Iulia au început să ridice mașinile parcate neregulamentar și dintre blocuri. ”Tratamentul aplicat, preferențial pentru fiecare, evident”

 1. Jon 07.03.2018 la 19:48

  Vedeți fraților că taxa este de 452.20 lei și se adaugă o amenda de 580 lei (4 puncte amenda). Dacă plătești in 48 h poți plăti numai jumate, adică “doar” 290 lei! Ieftineala! Pt dl. pulitist Hâdă – îți doresc să-ți iei medicamente sau lumânări de 742.20 lei!

 2. Cetatean 07.03.2018 la 19:52

  Domne comunitarii ăștia nici nu au dreptul să dea amenzi la circulație că nu au aviz de politie rutieră! Trebuie dați în judecată cu contestații că se câștigă la instanța, în București de ce crezi că nu se mai ridica? Ce ăștia din Alba îs mai șmecheri?

 3. Eu 07.03.2018 la 21:04

  La Bucuresti au fost opriti sa mai ridice masinile prin tribunal,sper sa vedem curand si aici.Prima data asigurati conditii decente de parcare sau stationare si apoi veniti cu pretentii!Ajung amenzile si fara sa puneti oamenii pe drumuri,dar deja in alba cam tot ce se face are o parte legala si sub ea o manareala, umpleti buzunarele unor jmecheri!

 4. dolf 07.03.2018 la 21:05

  mi-au ridicat și mie mașină de pe strada fara semn de oprire interzisa sau semn că se ridică mașini. Zice că nu erau 25 de metri după trecerea de pietoni. Am vorbit cu avocatul și îl dau in judecata pe milițian pentru abuz, ăștia jupoaie pielea de pe noi.

  • Tara lui Papura Voda 08.03.2018 la 15:09

   Sper ca ii actionezi intr-adevar in instanta! In sfarsit cineva care ia masuri asa cum trebuie!
   Bafta!

 5. Raul 07.03.2018 la 22:10

  Masina din ampoi 3 nu o poate ridica ….e a unui fost polițai..hhhiiii ..e la pensie

 6. sica mandolina 08.03.2018 la 8:24

  @cetatean ..politistii locali … comunitarii cum ii numesti tu au dreptul sa dea amenzi pentru parcari ilegale si sa ridice masini prin
  hotararea consiliului loca,l n-o fac de capul lor…. atacati in instanta hotararea de consiliu , poate castigati si n-o sa va mai ridice masinile.. Dar pana atunci … incercati sa fiti cat de cat rezonabili si sa vedeti cati ghertoi parcheaza exact unde li se scoala.. de multe ori ocupand tot trotuarul de parca-i trotuarul lu ma-sa incat pietonul trebuie sa intre pe carosabil….sau in parcari isi pun masina pe doua locuri.. parcarile cu plata sunt goale….le e lene sa-si dea curu jos si sa faca si 50 m pe picioare.. ar intra cu masina in magazin ..sau in scara blocului.. etc, etc…

  • Cetatean 09.03.2018 la 7:02

   Ai dreptate referitor la gherțoi și nesimțiți, dar să-ți ridice mașină de pe o straduta secundara, cu sens unic, cu 2 benzi, pentru că nu ai avut decât 20 de m după trecerea de pietoni mi se pare o absurditate!!! Și pe 5 străzi în jur erau 10 locuri de parcare ocupate permanent! Unde ar trebui sa las masina când merg la munca – o iau în rucsac?!

 7. dan 08.03.2018 la 8:37

  pe strada Closca cetate au dat amenzi aseara dupa ora 20.00. au ridicat masini, este haos, nu mai ai unde sa iti parchezi masina
  locuri de parcare nu sunt in zona daca pe closca nu te mai lasa pe marginea drumului
  bataie de joc

 8. Costeli 08.03.2018 la 13:27

  Au orbu găinii când e vorba de colegii lor! !vă amintesc de militianul-popă care conducea de 26 de ani fără carnet coloana oficială a lui Base???

 9. Ilie 08.03.2018 la 13:50

  Avem masini care zac de luni chiar ani in parcarii avem politie ,avem politie comunicara, avem mascati, avem jandarmii ,avem firma care vrea banii nostri sa faca avere, dar nu amem drepturi si nu avem limite, noi stim doar sa acuzam si sa facem firme care sa ne subjuge luati bani fara sa aveti parcari , vai credeti ca aveti dreptate duceti bani la patron so sunteti mandri de marea voastra isprava,,,,,