Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Polițiștii locali din Alba Iulia au început să ridice mașinile parcate neregulamentar și dintre blocuri. ”Tratamentul aplicat, preferențial pentru fiecare, evident”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Atenție, albaiulieni! În cazul în care vă parcați mașina neregulamentar ”pe trotuar sau un așa zis spațiu verde), în zona blocului în care locuiți, s-ar putea să nu o mai găsiți în același loc. Un cititor al publicației ne scrie că polițiștii locali au început vânătoarea de mașini parcate ilegal și între blocuri.

Acesta ne-a trimis mai multe imagini, însoțite de un mesaj în care îi acuză pe polițiști că ridică mașinile discreționar.

În fotografii se poate observa utilajul cu o mașină ridicată ieșind de pe o străduță secundară dintre blocuri și alte mașini care staționează ”domnește” pe trotuar sau pe marginea drumului, fără să fie ”identificate” de polițiști.

„Poliția, iar în acțiune. S-a apucat de ridicat mașinile dintre blocuri, de parcă nu ar fi destule mașini parcate pe prima bandă de mers parcate. Și după cum se vede mai jos, tratament preferențial pentru fiecare evident (pe trotuar se pare că se poate parca). Ampoi 3, Bulevardul Republicii”, ne scrie cetățeanul în mesaj.

Reamintim că șoferii ale căror mașini sunt ridicate au de plătit 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea