Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Platformele ”smart” de colectare a deșeurilor din Alba Iulia au și canapea: „Nu mai poți arunca gunoiul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA| Platformele ”smart” de colectare a deșeurilor din Alba Iulia au și canapea: „Nu mai poți arunca gunoiul”

Unii dintre locuitorii municipiului Alba Iulia au impresia că la noile platforme pentru colectarea deșeurilor, cu acces pe bază de cartelă, pot arunca și piese de mobilier.

Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției o imagine de pe o strada din cartierul Ampoi în care se văd modulele pline până la refuz, și pe lângă ele „munte de gunoaie”.

„Este un focar de infecție în Ampoi. Nu mai poți arunca gunoiul”, spune omul oripilat de situația „mirositoare”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Mesaje obscene la adresa IPJ Alba, inscripționate pe borna de la Măgulici: Consiliul Județean, plângere penală pentru distrugere

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje obscene la adresa IPJ Alba, inscripționate pe borna de la Măgulici: Consiliul Județean, plângere penală pentru distrugere Mesaje obscene la adresa IPJ Alba au fost inscripționate pe borna de pe dealul Măgulici. Consiliul Județean, instituția care a amplasat borna, va face plângere penală pentru distrugere. Imaginile cu borna vandalizată cu mesajul ”M..e IPJ Alba” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea