Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/ ȘTIREA TA: Pericol în parcul de joacă Regina Maria din Cetate după ce ”Dorel” a schimbat un tobogan defect

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dorel a ”lucrat” în parcul de joacă Regina Maria din Cetatea Alba Carolina. A schimbat un tobogan defect, iar acum toți copiii sunt în pericol! Situația ne-a fost sesizată de un albaiulian, care a trimis pe adresa de mail a publicației ziarulunirea.ro pozele alăturate, însoțite de următorul mesaj:

imagine-01”Situație hilară în parcul de joacă Regina Maria situat în zona Porții a V-a din Cetatea Alba Carolina. În urma lucrărilor de înlocuire a unui tobogan defect a rezultat o groapă formată în zona de amplasare a vechiului tobogan. Astfel, noul tobogan, mai scurt decât precedentul, se termină într-o groapă și prezintă un pericol iminent pentru siguranța copiilor care se joacă în parc. De altfel, personal am asistat la episoade în care mai mulți copii au avut de suferit din cauza acestei situații. Este lăudabilă acțiunea de înlocuire a vechiului tobogan care, fiind defect, prezenta un pericol pentru siguranța celor mici, însă este de inacceptabil să fie luate măsuri de preîntâmpinare a unor accidente prin crearea unor noi pericole”.

imagine-02

imagine-03

 

 

 

 

 

 

 

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite

Ziarul Unirea

Publicat

în

Aparatură medicală de ultimă generație, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș: Ecograf performant, care permite investigațiile inclusiv la copii. Servicii medicale oferite Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia continuă investițiile în aparatură medicală de ultimă generație, pentru a asigura servicii medicale de cea mai înaltă calitate. Recent, pentru Centrul de Sănătate Multifuncțional Ocna Mureș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea