Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Parcarea cea de toate zilele în orașul lui ”lasă că merge și-așa”!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nu este pentru prima dată când vorbim despre traficul infernal din centrul municipiului Alba Iulia, fenomen întâlnit mai ales atunci când vremea nu prea ține cu… pietonii sau când e zi de piață.

Ieri, am luat parte la o întâmplare greu de înțeles. În timp ce circulam cu autoturismul spre parcarea din apropierea Direcției de Taxe și Impozite, cotind la stânga din strada principală, venind dinspre gară, banda fiind liberă am mers cu atenție, cu mare atenție, spre mica intersecție cu strada Nicolae Titulescu.

Dar, din față venea un autoturism, pe banda mea, asta pentru că cea pe care trebuia să circule era ocupată de șmecherii ce s-au grăbit să găsească un loc bun de parcare.

Deși ar fi fost normal ca cel din fața mea să elibereze banda pe care trebuia să circul, eram… presată din spatele meu de o mașină de poliție să… blochez alte autoturisme din parcare spre a-i face loc celui ce venea pe sensul meu de mers. Așa că n-am avut ce face și am respectat întocmai… claxonul primit din spatele meu, întrebându-mă dacă e normal să se întâmple așa ceva.

Dar, ce mai e normal în zilele noastre. Zi de zi găsesc aproape aceleași mașini parcate în preajma intersecției, dar nu e nici picior de polițist (nici măcar de cel local), pentru a-i atenționa pe șmecheri. După cum vedem, se aplică vorba românească: lasă că merge și-așa, dar până când?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea