// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

FOTO ȘTIREA TA: Paradisul din Munții Șureanu îngropat în gunoaiele neridicate de firma de salubritate

Zona montană Luncile Prigoanei s-a umplut de mormane de gunoaie, neridicate de firma de salubritate.

Imaginile au fost trimise pe adresa redacției ziarulunirea.ro de către un cititor: “Așa își face treaba firma de salubrizare, cea care este plătită pentru ridicarea gunoaielor din Luncile Prigoanei. Poza este facută azi, 20 februarie 2019.”

Mii de turişti din ţară şi din străinătate vizitează una dintre cele mai noi staţiuni turistice pentru practicarea sporturilor de iarnă din România. Este vorba despre zona turistică Şureanu, din judeţul Alba, dezvoltată în jurul domeniului schiabil cu acelaşi nume.

Zona mai este denumită şi ”Elveţia României” datorită peisajelor naturale spectaculoase. Odată cu dezvoltarea domeniului schiabil şi a modernizării şoselei Transalpina au apărut zeci de pensiuni care oferă servicii de cazare.

Acestea au fost construite în două zone apropiate pârtiilor de schi, respectiv Luncile Prigoanei şi Poarta Raiului. În plin avânt este şi comuna Şugag, situată la circa 30 de kilometri de domeniul schiabil, pe teritoriul căreia se află cele mai multe dintre spaţiile de cazare construite în ultimii ani.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419