Rămâi conectat

Actualitate

FOTO ŞTIREA TA: „Până unde ajunge „foamea” de bani?” Înghesuială, nepăsare, condiţii nesigure pe mijloacele de transport în comun din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sute de oameni se bazează pe autobuzele din municipiu şi judeţ pentru a-si desfăşura activităţile zilnice. Din această cauză, mulţi aceeptă condiţiile care le sunt oferite, pentru că nu au o altă alternativă.

Un cititor ziarulunirea.ro povesteşte despre nemulţumirile celor care folosesc mijloacele de transport în comun, nu doar din oraş, ci şi din judeţ. Principala nemulţumire a călătorilor este înghesuiala. Numărul foarte mare de pasageri care sunt acceptaţi în autobuse sau microbuse devine o adevărată problemă. Cei care circulă des cu aceste maşini au ajuns să se teamă pentru siguranţa lor, mai ales că în ultimul timp au fost semnalate şi incidente în care au fost implicate mijloacele de transport.

“Sincer m-am săturat să văd atâta nepăsare…Acum câteva săptămâni a avut loc un accident cu un microbuz al firmei cu care călătoresc, din vina şoferului. În poza care v-am trimis-o se vede cum stau oamenii îngrămădiţi, în picioare, pentru că nu mai sunt locuri. Dacă, Doamne fereşte este implicat într-un accident…ce se va întâmpla? Oare nu trebuie să le pese de siguranţa oamenilor? Totuşi, nu-mi pot explica, până unde ajunge „foamea asta de bani”? spune cititorul nostru.

Cetăţenii îşi doresc rezolvarea acestei probleme şi condiţii decente şi sigure de călătorie pe drumurile judeţului.

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea