// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO ȘTIREA TA: În fața sediului Prefecturii Alba, pericolul vine de sus. Cad bucăți de tencuială din clădire

Clădirea Prefecturii Alba începe să se ”destrame” și devine un adevărat pericol pentru cetățenii care circulă prin zonă, dar și pentru funcționarii care lucrează pentru instituție.

Un cetățean ne-a trimis mai multe imagini cu bucăți de tencuială, care s-au desprins și s-au prăbușit, joi după-amiaza, chiar pe trotuarul din fața sediului.  

Din fericire, nimeni nu a fost rănit însă, să sperăm, că se vor lua măsuri, cel puțin pentru a restricționa circulația pietonilor în zonă până se verifică clădirea.

_______________

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Răspunsuri la FOTO ȘTIREA TA: În fața sediului Prefecturii Alba, pericolul vine de sus. Cad bucăți de tencuială din clădire

 1. Avionul lui Iovan 01.02.2018 la 17:53

  Caderea tencuieli de pe Prefectura e un semn ca trebuie o reforma pentru reducerea numarului celor ce lucreaza acolo…Bine ca cei de la PMP si USR reintroduc in parlament sa se voteze ca acolo sa fie maxim 300 de parlamentari,dar poate iar se opune psdisti si liberalii ,ca lor le place circul facut de multe nulitati…In Parlament sa fie maxim 200 alesi si la prefectura,CJ,ori parimarii sa fie doar jumatate din bugetari !!!!!

 2. maya 01.02.2018 la 19:42

  ai dreptate dar……nepoti si nepoate sunt mai multi decat zici…ce sa mai vorbim de prosti…cu ei ce facem?!???

 3. nedumeritul 01.02.2018 la 20:13

  …cad in afara cladirii, nicidecum inauntru. Apoi care -i problema?,…Ce nu-i clar ?.Prefectura are grija oamenilor Dumnealor , nicidecum de amarasteni ca noi, trecatori pe trotuare,… Sunt la Prefectura, sunt suspusi, basca, e peste noi cei muritori,…

 4. marius 02.02.2018 la 7:00

  Bine ca nu cade prefectul.!!!!!!!
  Titlul articolului se adresează necredincioșilor.

 5. Marius 02.02.2018 la 13:55

  Hei !!!!!!
  CLADIREA APARTINE CURTII DE APEL ALBA !!!!!