FOTO/ ȘTIREA TA: Imagine DEZOLANTĂ în Războieni – Copacii care umbreau o stradă, de mai multe decenii, puși la pământ de autorități

O situație greu de înțeles ne-a fost sesizată de un localnic din localitatea Războieni. Copacii care umbreau de zeci de ani strada Gării au fost puși la pământ de autorități. Oamenii sunt nemulțumiți de decizia luată de primărie și au cerut explicații, însă acestea întârzie să apară. Ei speră că, măcar după publicarea mesajului, un reprezentant al administrației le va spune de ce s-a luat această măsură.

ELIT

”În localitatea Războieni Cetate au fost tăiați pomii de pe marginea drumului (str. Garii). De la primărie nu avem nici un răspuns sau reacție, consilierul local are interese proprii, judecând după fapte. Aș vrea dacă se poate să publicați un articol despre această acțiune a Primăriei Ocna Mureș pentru că sunt ferm convins că nu au nici un fel de autorizații pentru ceea ce au făcut, sesizare am făcut și la Alba, poate așa va reacționa Primăria Ocna Mureș și va aduna crengile de pe marginea drumului”, ne-a scris localnicul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...