Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ ȘTIREA TA: Imagine DEZOLANTĂ în Războieni – Copacii care umbreau o stradă, de mai multe decenii, puși la pământ de autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O situație greu de înțeles ne-a fost sesizată de un localnic din localitatea Războieni. Copacii care umbreau de zeci de ani strada Gării au fost puși la pământ de autorități. Oamenii sunt nemulțumiți de decizia luată de primărie și au cerut explicații, însă acestea întârzie să apară. Ei speră că, măcar după publicarea mesajului, un reprezentant al administrației le va spune de ce s-a luat această măsură.

”În localitatea Războieni Cetate au fost tăiați pomii de pe marginea drumului (str. Garii). De la primărie nu avem nici un răspuns sau reacție, consilierul local are interese proprii, judecând după fapte. Aș vrea dacă se poate să publicați un articol despre această acțiune a Primăriei Ocna Mureș pentru că sunt ferm convins că nu au nici un fel de autorizații pentru ceea ce au făcut, sesizare am făcut și la Alba, poate așa va reacționa Primăria Ocna Mureș și va aduna crengile de pe marginea drumului”, ne-a scris localnicul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea