FOTO ȘTIREA TA: Dorel nu se dezminte! Conductă de apă spartă în timpul lucrărilor din Parcul Unirii din Alba Iulia

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

“Dorel” nu se dezminte! Ultima “pățanie” a avut loc la Alba Iulia, joi dimineața, când un muncitor ce lucrează la reconstrucția Parcului Unirii a spart o conductă de apă.

Joi, o echipă de muncitori angrenaţi în amenajarea Parcului Unirii din Alba Iulia au spart o conductă de apă. Evenimentul, a cărui cauză a fost probabil neatenţia sau neştiinţa, s-a produs în jurul orei 10.00, iar imaginile au fost surprinse de un trecător care le-a postat pe facebook.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

“Ce este cel mai grav, lângă conducta sparta se vad si straturile de umplutura din timpul construirii Cetatii, de vreo 300 de ani si ele se curăță mecanizat!!! Chiar nu se respectă nimic in tara asta?” a scris acesta.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Mai mult de atât, omul spune că pentru a nu se vedea “zidurile vechi descoperite ,, profesioniștii” le-au astupat cu pământ, să nu facă lucru de arheologie și să întîrzie predarea lucrării”.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419