// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO – ȘTIREA TA: ”Dacă nu știați, groapa de gunoi a orașului Alba Iulia s-a mutat pe strada Livezii”. Cetățeni revoltați de mizeria aruncată în zonă

La aproximativ trei săptămâni de la situația dezolantă semnalată de mai mulți cititori ai site-ului ziarulunirea.ro, cu troturare mizerabile pe strada Livezii din Alba Iulia, un cetățean revine cu noi imagini din zonă.

Citiți și FOTO/ ȘTIREA TA: ”Trotuare înguste și pline de gunoaie pe str. Livezii din Alba Iulia – Se ocupă cineva și de partea aceasta a orașului?”

De această dată, nemulțumirile privesc zona din apropierea unei săli de evenimente de pe strada respectivă, care, după cum se poate observa și în imagini, a fost acoperită de gunoaie.

”Dacă nu știați, groapa de gunoi a orașului Alba Iulia s-a mutat pe strada Livezii”, este mesajul care însoțește fotografiile trimise de cetățeanul revoltat pe ”specimenele” care au încurcat natura cu coșul de gunoi.

Potrivit acestuia, în urma articolului publicat anterior pe ziarulunirea.ro, angajații firmei de salubritate au acționat rapid, trotuarele fiind curățate chiar a doua zi, iar cetățeanul a ținut să facă din nou apel la publicația noastră, în speranța că și de această dată se vor face auziți, atât la reprezentanții serviciului de salubrizare, cât și la oamenii ”certați” cu natura.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la FOTO – ȘTIREA TA: ”Dacă nu știați, groapa de gunoi a orașului Alba Iulia s-a mutat pe strada Livezii”. Cetățeni revoltați de mizeria aruncată în zonă

 1. Eu 13.03.2017 la 21:36

  Suntem neam de puturoși. Stăm pe geam privim și facem poze. Ranezam în bloc ,dar punem poze să vină primarul sa facă curat…El ne spală și la fund

 2. dolfi 13.03.2017 la 22:36

  peste tot se intampla la fel… sunt chitrosi ce stau la ditamai casa de prost gust dar n-au abonament la salubritate… vin noaptea si prin cartiere cu masina plina de crengi, lemne, fruze si alte jeguri si le varsa pe langa pubele

 3. Ion 14.03.2017 la 8:07

  Cetateanul binevoitor, daca tot dorea rezolvarea problemei altfel decat parand jegosii care fac mizeria, putea da telefon la dispeceratul primariei. Datele de contact se gasesc pe site.

 4. Samuraiul 14.03.2017 la 8:53

  Auzi prietene,nu cred ca sunt puturos pentru ca lucrez cât 10 primarii , reprezint 20 de multinaționale si chiar cred ca primăria trebuie sa facă curat in situația data.

 5. Eu 14.03.2017 la 18:03

  Dragă „domnule „dacă reprezinți 20 de multinaționalele cred ca lucrezi mai mult decât primarul fiindcă modul în care gândeștI este clar ca ștergi la fund pe toți angajații din cele 20 de multinaționale. Chiar rușine pentru noi cei care păstrăm curățenia și ptr domnul primar ca reprezintă numai orașul Alba Iulia

 6. Alba Iulia 14.03.2017 la 18:09

  Eu nu am intele ,dacă ați depistat niște terenuri cu deșeuri lucrați cât 10 primari sau cât 10 primarii?Așa ați ales să vă afirmați ?

 7. Samuraiul 14.03.2017 la 20:28

  Nu am depistat niște terenuri cu deșeuri ci niște gunoaie pe care primăria ar trebui sa le curețe conform obligațiilor legale cei revin,si cu afirmatul nu-mi ajung 10 primarii nici la glezna,iar ,,eu,, niște cursuri de gramatica nu-ți lipsesc.

 8. Samuraiul 14.03.2017 la 20:37

  De 10 ani fac curățenie pe pârleazul de mai sus,in aceleași timp plătesc taxe si impozite primăriei de zeci de miliarde pentru a-și face treaba.M-am saturat.