FOTO/ ȘTIREA TA: ”Trotuare înguste și pline de gunoaie pe str. Livezii din Alba Iulia – Se ocupă cineva și de partea aceasta a orașului?”

Paul Voicu - Primar 2020

Vă prezentăm, la solicitarea și cu ajutorul mai multor cititori ai publicației ziarulunirea.ro situația în care se află o stradă ce are ghinionul să nu fie situată într-o zonă ”vizitabilă” pentru turiști, motiv pentru care, probabil, nu se află pe un loc fruntaș în atenția administrației locale din Alba Iulia.

Este vorba despre str. Livezii care, potrivit albaiulienilor care ne-au trimis imaginile, pe lângă faptul că are trotuare înguste, acestea sunt și necurățate, făcând dificilă deplasarea pietonilor.

ELIT

În aceste condiții este firească întrebarea celor care ne-au scris: ”Se ocupă cineva și de partea aceasta a orașului?”.

Mihail David - 2020
Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

LucuC 26 februarie 2017 at 7:58

Se ocupă cineva și de partea aceasta a orașului?”
Dar de ce trebuie sa se ocupe cineva in mod special in locul proprietarilor de imobile? Nu avem toti obligatia sa facem curat in fata casei?

m 27 februarie 2017 at 1:12

ca bine graiesti! toti asteptam sa vina statul sa ne dea. suntem ca milogii. azi maine asteptam sa vina functionarii statului sa incerce sa ne faca si copii sau acolo nu ar mai trebui sa se ocupe cineva de problema ca e partea noastra de proprietate )

Ovidiu 26 februarie 2017 at 8:56

Dn-le. LucuC, cu siguranta nu locuiesti in acea zona. Cred ca faci parte dintre frustratii care s-au mutat la curte, caci nu mai iti gaseai locul la bloc, te sufocau vecinii. In primul rand, in acea zona, unde au fost facute pozele, nu sunt case sau blocuri, sunt doar cateva SC-uri, in al doilea rand este domeniu public si pamantul acela de pe trotuar nu cred ca l-au pus locatarii din zona. Vina este a tuturor, in ultima instanta este a cetateanului pentru ca nu sunt aplicate corect legile si atunci nu poate fi dezvoltat nici simtul civic. Pana la urma vina este a intregii societati care este tot mai dezbinata.

locatar 27 februarie 2017 at 7:59

Primaria ar face bine sa trimita rahatul ala de masina care huruie toata noapte prin fata blocurilor sa faca curat pe aceste starzi din Livezilor. Cand e mai liniste si vrea omul sa se odihneasca, vine masina de aspirat si dai…Avem dreptul la liniste in orele de somn.

LucuC 27 februarie 2017 at 8:22

In primul rand eu tot timpul am locuit in casa nu la curte si nu m-am simtit niciodata frustat din cauza asta. In schimb am bunul sa fac curat in fata casei, nu stau sa sparg seminte.Probabil ca matale cunosti viata de la bloc (si pretul semintelor) si de aceea te-ai invatat sa vina altii sa-ti faca curat!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...