Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO-ȘTIREA TA| Circulație blocată pe ambele sensuri între Alba Iulia și Sebeș, probabil din cauza Festivalului ”Untold”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Circulația este blocată, joi după-masa, pe ambele sensuri între Alba Iulia și Sebeș, din cauza Festivalului ”Untold”, transmite un participant la trafic.

trafic01Este posibil ca circulația să fie blocată din cauza numărului mare de persoane care vin din Sud spre Cluj-Napoca, trecând pe ruta Sebeș – Alba Iulia, însă este de precizat că acest tronson de drum este, oricum, unul foarte aglomerat, circulându-se deseori bară la bară.

Unii spun că traficul între Alba Iulia și Sebeș e îngreunat, deseori, din cauza sensului giratoriu prost amplasat, pe DN1, la intersecția cu drumul județean care duce spre Vințu de Jos.

Este posibil ca astăzi numărul șoferilor care parcurg această rută să fie mult mai mare dat fiind faptul că începe Festivalul ”Untold” de la Cluj-Napoca, la care sunt așteptate peste 350.000 de persoane din țară și străinătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea