// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, ȘTIREA TA. Bucată de lemn desprinsă din podul de la Poarta V a Cetății Alba Iulia

O bucată de lemn s-a desprins din podul de la Poarta V a Cetății Alba Carolina, iar avaria a rămas nesemnalizată și poate fi un pericol pentru turiștii și localnicii neatenți.

Un cititor al ziaruluiunirea.ro ne-a transmis pe pagina de Facebook câteva fotografii cu podul de la Poarta V a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia.

”Se degradează vizibil, o scândură s-a rupt, iar autoritățile nu fac nimic. Există chiar pericol de accidentare. Ai impresia că acest pod începe să se surpe, nu alta”, ne-a scris cititorul.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO, ȘTIREA TA. Bucată de lemn desprinsă din podul de la Poarta V a Cetății Alba Iulia

  1. Tara lui Papura Voda 07.06.2017 la 9:49

    Pai la cate gratare a consumat romanul in balciul anual, e si normal sa se rupa podul sub el :))

  2. Noname 07.06.2017 la 12:26

    Calitate ieftină la preț scump!

  3. Civitas 07.06.2017 la 13:08

    Misto adidasi. Bravo cetatene, ramai vigilent si mai trimite pe adresa redactiei!