// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/ ȘTIREA TA/ Albaiulian nemulțumit de Serviciul de Ambulanță Județean Alba: O pacientă pusă jos, în Salvare, ”pe niște pături și mutată din mașină pe o targă cu chingi de legat marfă”

Un albaiulian nemulțumit de Serviciul de Ambulanță Județean Alba a descris, pe rețeaua de socializare, situația prin care a trecut în momentul în care a solicitat ajutor pentru mama sa:

”După ce ca azi dimineață am avut nevoie de ambulanță urgent pentru mama, și doamna care mi-a răspuns nervoasa probabil ca am sunat prea devreme pentru ea, sau am deranjat-o de la cafea, îmi zice ca în 6-7 minute (de parca am sunat la taxi, nu la ambulanță)..

Ajuns la urgențe, dau de altu mai sictirit și asta, ca îs prea mulți pacienți la urgențe și se văita ca are mult de lucru săracu..

Și colac peste pupăză ies afara la o țigară, apare o ambulanta cica(cea din poza) înăuntru în mașină din portbagaj sa zic o pacientă, pusă jos pe niște pături, și mutată din mașină pe targă cu CHINGI DE LEGAT MARFA.

. Strigător la cer, ce sa mai zic?!”, a scris bărbatul pe pagina sa de socializare.

UPDATE Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia: O pacientă cu obezitate morbidă a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, joi dimineață, la ora 10.20, cu un microbuz (mașină fără dotări specifice) al Consiliului Local Teiuș, însoțită de un echipaj SAJ cu asistentă, care (asistenta) însoțea pacienta în microbuzul Consiliul Local Teiuș, de unde a fost preluată de personalul UPU, fiind transferată pe o targă mobilă și introdusă în aria de consultație în vederea stabilirii diagnosticului și conduitei terapeutice.

Pacienta a fost transferată pe targă conform procedurilor legale de brancardierii din serviciul UPU, folosindu-se păturile în care a fost pusă și nu chingile observate în microbuz. Pacienta a fost mutată în siguranță, și conform procedurilor legale, de către mai mulți brancardieri, pe o targă mobilă, iar apoi dusă în cadrul Unității de Primiri Urgențe.

———————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419