Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Start la la prima lucrare din cadrul proiectului Transalpina de Apuseni, din Aiud: Recomandări de la autorități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Start la la prima lucrare din cadrul proiectului Transalpina de Apuseni, din Aiud: Recomandări de la autorități

Prima lucrare din cadrul proiectului Transalpina de Apuseni din municipiul Aiud va demara zilele acestea. În primă fază se va lucra la sistemul de captare a apei pluviale începând de la str. Țiglăriei și continuând aproximativ 3 km.

„Va exista un anumit disconfort temporar pentru cetățenii din zonă, dar rezultatul va fi pe măsură. Rugăm șoferii să sporească atenția pe perioada lucrărilor.

Vă reamintim că Transalpina de Apuseni este un proiect al Consiliului Județean Alba, cu o valoare de aproximativ 188 milioane lei, în care municipiul Aiud este partener. Pentru Aiud proiectul înseamnă reabilitarea infrastructurii rutiere supraterane pe străzile Avram Iancu, Moților, Abrudului și continuând către pădurea Sloboda.

Deși în proiect nu este prinsă infrastructura subterană, Primăria municipiului Aiud a optat pentru introducerea în subteran a tuturor utilităților: rețele de apă, gaz, energie electrică, telefonie, internet. Toate aceste lucrări sunt în prezent finalizate”, au transmis reprezentanții primăriei Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea