Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Ştafeta Ciclistă SM 2013 a ajuns la Alba Iulia cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple

Dragoş Suciu

Publicat

în

Stafeta ciclista 15Ştafeta Ciclistă SM 2013 a ajuns la Alba Iulia. Astăzi la ora 12.30 cinci voluntari biciclişti alături de câţiva albaiulieni care s-au alăturat campaniei  Ştafeta Ciclistă SM 2013 au venit în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor la turul ciclist simbolic. Cei prezenţi la eveniment au fost alături de persoanele afectate prin transmiterea unui mesaj de încurajare şi achiziţionarea unui bilet de 5 lei pentru participarea la Tombola Ştafetei Cicliste.  

Această acţiune este organizată cu ocazia Zilei Mondiale a Sclerozei Multiple realizată de Asociația SM Speromax Alba și Societatea de Scleroză Multiplă din România în parteneriat cu Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia. Scopul campaniei este de a susține persoanele cu SM prin înființarea unei rețele naționale de grupuri de suport. Acest eveniment este inclus în calendarul activităților din cadrul proiectului „Comitet de Tineret în România pentru Pacienții cu Scleroză Multiplă – CTR-SM”, finanțat de Comisia Europeană în cadrul Programului Tineret în Acțiune, proiect inițiat de Asociația SM SPEROMAX ALBA în parteneriat cu Societatea de Scleroză Multiplă din România și Consiliul Judeţean Alba.

Ștafeta Ciclistă SM 2013 se va derula în perioada 24-29 mai 2013, perioadă în care 5 voluntari bicicliști vor lega 6 localități din România (Oradea, Bistrița, Alba Iulia, Sibiu, Râmnicu Vâlcea și București). Turul ciclist a pornit din Oradea în 24 mai 2013 și va dedica fiecărei localități, câte o zi până la punctul terminus, Parcul Herăstrău din București. Cu această ocazie suporterii bicicliști și simpatizanții acestei inițiative au putut susţine demersul acestei campanii prin participarea la Tombola Ștafetei cicliste SM, ale căror fonduri vor fi utilizate pentru sprijinirea persoanelor afectate de scleroza multiplă, prin intermediul unor grupuri de suport, organizate la nivel local cu implicarea comunității și a partenerilor locali și naționali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea