FOTO| Sprijin din partea „fraților” chinezi, pentru cetățenii din Ocna Mureș! Astăzi au ajuns 20.000 de măști de protecție și 10.000 de perechi de mănuși

FOTO| Sprijin din partea „fraților chinezi”, pentru cetățenii din Ocna Mureș! Astăzi au ajuns 20.000 de măști de protecție și 10.000 de perechi de mănuși

Chinezii continuă gesturile de solidaritate pentru orașele din județul Alba. Astăzi, 7 mai, un transport de materiale de protecție, în valoare de aproximativ 11.000 de dolari a ajuns la Ocna Mureș.

Chinezii din orașul Dongyang au donat 20.000 de măști de protecție și 10.000 de perechi de mănuși de protecție, ca ajutor de solidaritate în actualul context pandemic, cauzat de infamul Covid-19.

ELIT

Donația a fost făcută de către orașul Dongyang, din provincia Zhejiang, înfrățit cu orașul sării din județul Alba, începând cu anul 2016.

Distribuirea materialelor va fi făcută de către Comitetul local pentru situații de urgență, care se va întruni pentru a stabili necesitățile urgente ce vor identificate.

”Vreau să mulțumesc în numele locuitorilor din Ocna Mureș pentru această donație din partea orașului Dongyang , oraș cu care Ocna Mureș este înfrățit încă din 2016. Doar împreună vom putea trece cu bine peste această situație”, a declarat Silviu Vințeler, primarul orașului Ocna Mureș, citând mesajul scris de chinezi pe pachetele ajunse la Ocna Mureș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...