Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Spargere nocturnă la un magazin din Alba Iulia. Sistemul de alarmă a făcut toți banii!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Azi-noapte, unul dintre cele mai cunoscute magazine de biciclete din municipiu, Alba Sport Vision situat pe Bulevardul Revoluţiei 1989 din Alba Iulia, a fost ținta unei spargeri.

[nggallery id=2967]

Din fericire pentru proprietarii afacerii, în momentul în care hoțul a spart geamul magazinului, a fost activat sistemul de alarmă, care a alertat agenții firmei de pază responsabile de supravegerea locației. Aceștia s-au deplasat imediat la adresa magazinului de articole sportive unde l-au identificat pe autorul tentativei de furt și l-au imobilizat până la venirea polițiștilor.

Potrivit IPJ Alba, fapta a fost sesizată de reprezentanții firmei de pază Condorul. Pe numele bărbatului în vârstă de 33 de ani, care a fost prins înainte să sustragă bunuri din magazin, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

„Am trăit-o și pe asta! În decursul acestei nopți la ora 2.34, individul din poze a reușit să intre prin efracție în magazinul nostru, dar răspunsul prompt al celor de la firma de pază l-au împiedicat să sustragă lucruri de valoare. Dacă cumva “scapă” acest individ din mâinile legii și îl vedeți să-mi dați de știre, vreau să îl “salut”…, a scris administratorul magazinului pe contul său de facebook.

Sursa foto: Facebook, Alba Sport Vision


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea