Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Soldații francezi detașați la Cincu, ȘOCAȚI de condițiile mizere: „Mi-e foame, mi-e frig, mi-e somn”

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Soldații francezi detașați la Cincu, ȘOCAȚI de condițiile mizere: „Mi-e foame, mi-e frig, mi-e somn”

Soldații franccezi detașați la Cincu, în cadrul unei misiuni NATO, se plang de condițiile care exista sau, mai degraba, lipsa lor. Aceștia au declarat pentru site-ul Mediapart că numărul de toalete este insuficient, mâncarea e puțină și încălzirea lipsețte din corturi.

Soldați francezi desfășurați la baza militară de la Cincu, din România, au vorbit cu publicația franceză de investigații Mediapart despre condițiile lor de viață, pe care le consideră nedemne, scrie jurnalist Mediapart Justine Brabant. Ministrul Forțelor Armate franceze a vizitat joi, alături de omologul său român, Angel Tîlvăr, baza militară din România.
Potrivit informațiilor obținute de Mediapart, au fost date ordine soldaților francezi să nu se prezinte la vizită, cu excepția unora care au fost selectați, mai transmite jurnalista pe Twitter.

Aceasta spune că militarii francezi ar fi avut multe de spus, deoarece sunt nemulțumiți de numărul insuficient de toalete, de construcțiile prefabricate ce au fost trimise murdare din Mali, gunoiul care nu a fost colectat. „Este o «mizerie», cu șobolani și câini, spun soldații”, notează Justine Brabant, alături de o fotografie pentru a-și susține relatarea.

sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum trebuie să procedeze românii care dețin două autoturisme sau două proprietăți imobiliare: Legea pe care nu mulți oameni o cunosc Românii care dețin două mașini sau două apartamente, trebuie să știe că vânzarea celei de-a doua mașini sau a celei de-a doua locuințe în decursul aceluiași an calendaristic poate implica costuri suplimentare. Conform unei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea