Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| SJU Alba Iulia, reprezentat cu cinste la concursul „Meniuri de spitale, medicamente pentru suflet”. Din ce a fost format meniul de prânz

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| SJU Alba Iulia, reprezentat cu cinste la concursul „Meniuri de spitale, medicamente pentru suflet”. Din ce a fost format meniul de prânz

În cadrul concursului național „Meniuri de spitale, medicamente pentru suflet”, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia a fost reprezentat de către asistent principal dietetician Vesa Nicoleta, coordonator bloc alimentar și compartiment Dietetică, respectiv de către bucătar Leș Alexandra.

„Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, reprezentat cu cinste de către asistent principal dietetician Vesa Nicoleta, coordonator bloc alimentar și bucătar Les Alexandra, la concursul național ”Meniuri de spitale, medicamente pentru suflet”.

Reprezentantele spitalului au gătit ciorbă de perișoare, paste cu ton și brioșe cu fructe, încadrându-se în alocația zilnică de hrană pentru un pacient și respectând cantitatea, calitatea și varietatea preparatelor realizate.

”A fost o experiență minunată și ne bucurăm că am fost selectați printre cele 28 de spitale din întreaga țară. Eu sunt mândră de cele două colege pentru modul în care au reprezentat spitalul. Mâncarea a fost gustoasă și ne-am încadrat în bugetul per pacient, pentru masa de prânz. Vom introduce, așadar, în meniul pacienților cele 3 feluri de mâncare prezentate: ciorbă de perișoare, paste cu ton și brioșe cu fructe ”, a transmis Diana Mârza, manager SJU Alba Iulia.

Concursul a fost organizat la Sighișoara, în perioada 11-13 mai, iar SJU Alba Iulia a participat cu sprijinul Sanitas Alba.

Conform legislației, suma alocată pentru hrana unui pacient este de 22 de lei pe zi. SJU Alba Iulia transmite felicitări celor două colege și mulțumiri pentru sprijinul acordat Sindicatului Județean Sanitas Alba”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Imagini RARE cu un RÂS surprins în toată SPLENDOAREA de camerele de monitorizare a faunei, într-o pădure din Parcul Natural Apuseni Imagini foarte frumoase cu un râs într-o pădure din Parcul Natural Apuseni au fost filmate de o cameră de monitorizare a faunei. Râșii, cele mai mari feline din Europa, au auzul și mirosul foarte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea