Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Simbol al credinței, în Postul Paștelui: Povestea unei tinere artiste din Alba care a pictat un tablou cu Mântuitorul Iisus

BONTEA Alexandru

Publicat

în

FOTO| Simbol al credinței, în Postul Paștelui: Povestea unei tinere artiste din Alba care a pictat un tablou cu Mântuitorul Iisus

O tânără artistă din județul Alba a creat o adevărată operă de artă, în care îl înfățișează pe Mântuitorul Iisus, inspirat de perioada Postului Paștelui, care, pentru Bianca, reprezintă o dovadă de credință.

Citește și: FELICITĂRI de Paște fericit. Modele de MESAJE, URĂRI și SMS-uri pe care le poţi trimite celor dragi de Sfintele Paști

Pentru realizarea creației artistice a folosit tehnica picturii cu pensulă și vopsele acrilice pe bază de apă.

Referitor la realizarea picturii, Bianca a declarat că cel mai dificil aspect a fost pictarea ochilor Mântuitorului Iisus, fiind un proces migălos, plin de detalii, care necesită multă atenție și concentrare.

Tânăra artistă a dorit să mai transmită că lucrarea este disponibilă pentru a fi achiziționată de către iubitorii de artă.

Povestea Biancăi, tânăra artistă din Munții Apuseni

Bianca este o tânără artistă din Muntii Apuseni, din județul Alba, care a descoperit dragostea pentru arta într-un mod neașteptat. La doar 22 de ani, Bianca a găsit în pictură o modalitate de a se exprima și de a aduce frumosul în viața oamenilor.

Tânăra a povestit faptul că în urmă cu trei ani a lucrat la un azil în Germania, o experiență monotonă și care nu i-a adus satisfacția pe care și-o dorea. Acesta a fost momentul în care a început să se roage la Dumnezeu să-i arate un drum și să-i ofere un alt sens vieții sale. Și Dumnezeu i-a ascultat rugăciunile și i-a oferit cel mai frumos dar – talentul pentru artă.

Citește și: Postul Paștelui ortodox sau Postul Mare, cel mai lung și aspru post din an: Interdicții, durată, zile de dezlegare la pește

Încetul cu încetul, Bianca a început să descopere frumusețea picturii și să o integreze în viața sa. În scurt timp, arta a devenit o parte inseparabilă din ființa ei, iar oamenii din jur au început să afle de talentul său și să o încurajeze să continue. Într-un final, visul ei de a deveni artistă a prins contur și a devenit realitate.

Astăzi, Bianca este mândră de ceea ce face și spune că este îndrăgostită de arta sa. Ea trăiește ceea ce pictează și consideră că este un privilegiu să locuiască în Muntii Apuseni. De fiecare dată când termină un tablou, merge să își facă poze în diferite locuri, iar țara sa iubită, cu bune și cu rele, este locul în care se simte cel mai bine.

Deși nu are studii în domeniul artei, Bianca este un exemplu viu că orice talent poate fi șlefuit prin muncă și perseverență. Ea este studentă la Facultatea de Business, dar pictează în timpul liber și își dedică întreaga energie acestei pasiuni.

Bianca este o tânără talentată și plină de viață, care a reușit să transforme un vis în realitate. Prin arta sa, ea aduce frumusețe și culoare în viețile celor din jur.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la Inspire Cinema din Alba Mall, din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

10 decembrie | Spectacolul musical pentru copii „Erus și Valea Recunoștinței” al celebrei Opere Comice pentru Copii, la cinematograful din Alba Mall, din Alba Iulia Teatru la Cinema are plăcerea să anunțe că duminică, 10 decembrie, de la ora 11:30, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească, proiectat pe marele ecran al cinematografului, ÎN […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare