Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Sezonul de SCHI 2022-2023 pe Domeniul Schiabil Șureanu, aproape de marea deschidere: A nins din abundență la Oașa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sezonul de SCHI 2022-2023 pe Domeniul Schiabil Șureanu, aproape de marea deschidere: A nins din abundență la Oașa

Iubitorii de sporturi de iarnă mai au puțin timp de așteptat până când Domeniul Schiabil Șureanu își va deschide porțiile pentru vizitatorii de toate vârstele.

Așa cum reiese și dintr-un mesaj postat în mediul online de către reprezentanții acestuia, pregătirile sunt în plin avânt.

„Pregătirile au început de câteva săptămâni.

Momentan stratul de zăpadă este prea mic pentru a deschide sezonul de schi. Așteptăm zăpadă în continuare.

Sperăm ca în cel mai scurt timp să vă dăm vestea cea bună cum că reușim să dăm startul acestui sezon de schi 2022/2023!”, au scris reprezentanții Domeniului Schiabil Șureanu, în mediul online.

În prezent, accesul pe DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU se realizează iarna pe ruta:

SEBEȘ – barajul OAȘA, pe DN 67C, pe o șosea care vara face legătura cu TRANSALPINA, apoi la dreapta, pe lângă lacul de acumulare pe DJ 704, ruta: OAȘA – Mănăstirea OAȘA – LUNCILE PRIGOANEI (stațiune de pensiuni, aflată la 4,5 km distanță de DOMENIUL nostru) – stațiunea POARTA RAIULUI (aflată la 1,2 km distanță de DOMENIUL nostru, cu spații de cazare și alimentație publică deosebite – HOTEL SF. PETRU și pensiunile ȘUREANU și BELLAMY) – DOMENIUL SCHIABIL ȘUREANU.

Distanța din Sebeș este de 82 de kilometri și se realizează, în condiții de iarnă în aproximativ 1,30 – 2 ore, incluzând popasurile.

Valorile de temperatură nu vor consemna variaţii importante pe parcursul următoarelor două săptămâni, un interval mai cald urmând să se înregistreze în perioada 2 – 4 decembrie, când temperaturile ar putea ajunge la 10 grade Celsius în Banat şi Crişana, arată prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie publicată luni.

În Transilvania, media temperaturilor maxime va oscila între 3 şi 6 grade. Cele mai calde zile vor fi în intervalul 2 – 4 decembrie, iar cele mai reci în zilele de 6 şi 7 decembrie. Temperaturile minime se vor menţine în general negative pe tot parcursul celor două săptămâni, valori în jur de 0 grade fiind estimate doar în 3 şi 4 decembrie, iar în cele mai reci nopţi (7 şi 8 decembrie) media acestora va fi de -6 şi -5 grade.Probabilitatea pentru precipitaţii va creşte în a doua săptămână de prognoză (5 – 11 decembrie). Sunt posibile precipitaţii slabe şi în ziua de 2 decembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea