Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

FOTO| Senatorul PSD Călin Matieș a pus o imagine înrămată cu Avram Iancu, la baza statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, de Ziua Unităţii Reformate Maghiare

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Senatorul PSD Călin Matieș a pus o imagine înrămată cu Avram Iancu, la baza statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, de Ziua Unităţii Reformate Maghiare

Un moment tensionat a avut loc astăzi, 21 mai, de Ziua Unităţii Reformate Maghiare care s-a ținut în inima cetății din Alba Iulia.

La dezvelirea statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, în prezența președintelui Ungariei, Katalin Novák, senatorul PSD de Alba, Călin Matieș, a plasat o imagine înrămată a lui Avram Iancu la baza sa. Acest gest, a transmis acesta, este pentru a ne reaminti de cei 150 de ani care s-au împlinit de la moartea revoluționarului român, în 1872.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Noul preşedinte al Ungariei, Katalin Novák, se află astăzi într-o vizită la Alba Iulia şi este oaspetele de onoare al Zilei unităţii reformate maghiare.

Katalin Novák va ţine un discurs cu prilejul dezvelirii statuii principelui transilvănean Gábor Bethlen, în centrul fostei capitale a Transilvaniei, a anunţat Biroul de Presă al Eparhiei Reformate din Ardeal.

Ziarul „Népszava” a dorit să afle de la Administraţia Prezidenţială a Ungariei dacă programul preşedintelui Republicii cuprinde şi o întâlnire cu şeful statului român, Klaus Iohannis, sau cu membrii Guvernului de la Bucureşti, dar până la închiderea ediţiei, redacţia ziarului amintit nu a primit niciun răspuns.

La acest moment ia parte și primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, împreună cu alți reprezentanți ai autorităților, precum Vincze András, subprefectul de Alba din partea UDMR.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea