Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Ședință festivă la IPJ Alba de Ziua Poliției Române. 74 de oameni ai legii au fost avansați în grad

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În spiritul sărbătorii celebrate la data de 25 martie de toţi poliţiştii români, cu ocazia Zilei Poliției Române, în sala de festivităţi a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a avut loc o şedinţă festivă.

La această festivitate, condusă de domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au participat domnul prefect al Judeţului Alba Gheorghe Feneşer, şefii de servicii şi subunităţi, poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi Poliţia Municipiului Alba Iulia.

Au fost prezentate mesajele adresate poliţiştilor cu ocazia Zilei Poliţiei Române de ministrul Afacerilor Interne, domnul Radu Stroe şi de domnul chestor şef de poliţie Petre Tobă inspector general al Poliţiei Române.

„Pentru rezultatele deosebite obţinute în activitate, inspector de poliţie Baciu Florin din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, inspector de poliţie Pleşa Ioan din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Sebeş şi agent şef Lazea Sorin Silviu, şeful Postului de Poliţie Arieşeni, au fost avansaţi înaintea împlinirii stagiului minim, la gradul profesional următor.

Cu acelaşi prilej, au fost avansaţi la termen în gradul profesional următor, 74 de poliţişti (37 de ofiţeri şi 37 de agenţi).

În luarea sa de cuvânt, domnul prefect al judeţului Alba, Gheorghe Feneşer, a apreciat eforturile depuse de poliţişti pentru apropierea de comunitate şi problemele cetăţenilor remarcând o îmbunătăţire a imaginii instituţiei poliţiei.

Totodată a subliniat obligaţiile poliţiştilor pentru aplicarea cu fermitate a legii şi respectarea principiilor de legalitate, obiectivitate şi imparţialitate în activitatea profesională şi le-a urat tuturor la mulţi ani.

În finalul şedinţei festive, domnul chestor principal Ioan Nicolae Căbulea, şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba i-a felicitat pe poliţiştii din Alba şi le-a urat succes în îndeplinirea nobilei misiuni de asigurare a siguranţei cetăţenilor din judeţul nostru”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Alba.

Potrivit șefului IPJ Alba, instituția pe care o conduce se bucură de o încredere foarte mare în rândul cetățenilor din județul nostru.

„Într-o evaluare pe care am văzut-o acum câteva zile, peste 80 la suta din locuitorii județului Alba spun că au încredere mare în polițiștii din județul Alba”, a spus chestorul principal de poliție Ioan Nicolae Căbulea.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea