Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| SEBEȘ: Acțiune pentru creșterea siguranței publice. Polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 4.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

O acțiune pentru creșterea siguranței publice a avut loc sâmbătă seara la Sebeș. Polițiștii au dat amenzi în valoare de peste 4.000 de lei.

În noaptea de 25/26 februarie 2023, polițiștii din Sebeș au organizat, pe raza de competență, o acțiune de creștere a siguranței publice și prevenire a faptelor de natură penală sau contravențională.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au legitimat 63 de persoane, au verificat 42 de autovehicul și au efectuat 23 de testări privind consumul de alcool.

Au fost constatate 12 abateri de natură contravențională, care au fost sancționate cu amenzi în valoare de 4.980 de lei, majoritatea la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

În cadrul acțiunii, polițiștii din Sebeș au fost sprijiniți de jandarmi și polițiști locali.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie

Bera Larisa

Publicat

în

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie Sâmbătă, 03 august 2024, ora 16.00, în cadrul Festivalului Truck Tuning Art de la Alba Iulia, va avea loc o strângere de fonduri pentru a sprijini un coleg de breaslă, șoferul de camion Adrian Păun, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea