Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO. Scrisoare pentru Dorin Nistor: ”Locuitorii din Răhău, nemulțumiți deoarece primarul nu își respectă promisiunile făcute în campanie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ședința Consiliului Local Sebeș din 27 septembrie a început într-o atmosferă tensionată deoarece la ședință a participat un grup de oameni  din satul Răhău, aparținător Municipiului Sebeș, nemulțumiți de faptul că primarul Dorin Nistor nu și-a respectat promisiunea de a finaliza lucrările de introducere a apei potabile în sat până la sfârșitul lunii septembrie 2016.

Dorin NistorDe asemenea răhovenii au mai semnalat o serie de alte probleme cu care ei și familiile lor se confruntă zi de zi: lipsa unei rețele de canalizare, lipsa rețelei de gaz metan, starea proastă a drumurilor majoritatea neasfaltate, a școlii gimnaziale și a grădiniței din sat care sunt adevărate focare de infecție pentru copii care învață în ele, starea avansată de degradare a Căminului Cultural etc.

La finalul discuțiilor oamenii au plecat dezamăgiți de atitudinea cu care sunt tratate problemele lor de către Primăria Sebeș și de faptul că primarul a fost vizibil deranjat pentru că oamenii s-au săturat de promisiuni și vor fapte pentru rezolvarea problemelor.

Ei și-au exprimat intenția de a reveni la Primăria Sebeș într-un număr mai mare în cazul în care termenele promise nu vor fi respectate.   

Maria Arsin, 

Locuitor al localității Răhău

[nggallery id=2729]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea