Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: „Şcoala siguranţei Tedi”, la elevii şcolii gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Peste 70 de elevi ai Şcolii Gimnaziale „Ion Agârbiceanu” din Alba Iulia au aflat de la poliţişti şi cadre didactice cum să circule corect. Activităţile au fost derulate în cadrul Programului „Şcoala  Siguranţei Tedi”, a cărui beneficiari sunt elevii de  clasa I.

În săptămâna 25 – 29 martie 2019, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au derulat activități informativ preventive în cadrul programului educațional naţional Școala Siguranței Tedi, la Şcoala Gimnazială „Ion Agărbiceanu” din Alba Iulia.

Peste 70 de elevi, de clasa I, împreună cu cadrele didactice, au participat la discuţiile pe teme preventive. Poliţiştii le-au explicat copiilor cum arată o trecere pentru pietoni, un indicator rutier, semaforul electric precum şi principalele reguli de comportament în trafic.

Informaţiile oferite de poliţişti au fost susţinute de materiale educative complexe şi atractive, constând în cărţi de colorat, broşuri şi pliante informative.

Reamintim faptul că, pe parcursul anului şcolar 2018 – 2019, Poliţia Română împreună cu Ministerul Educației Naţionale, în parteneriat cu firma „Maspex România” continuă Programul ,,Şcoala Siguranţei Tedi”, unul dintre cele mai ample programe educative derulate la nivel național, care-i învață pe elevii de clasa întâi cum să fie în siguranță pe stradă, în drumul spre şcoală şi spre casă, precum și în perioada vacanțelor.

În județul Alba, proiectul este implementat de Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Alba.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea