Rămâi conectat

Curier Județean

Foto: ,,Școala magică de vară” la Cugir – Cursuri de bune maniere, jocuri în aer liber, ateliere de creație, povești desenate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sub genericul ,,Școala magică de vară”, în cadrul Centrului Comunitar din cartierul George Coșbuc din Cugir a luat startul un interesant program cu activități cultural recreative și educative pentru copii, în vederea ocupării timpului liber pe perioada vacanței de vară.

Potrivit reprezentantului SPAS Cugir, Adriana Crișan, ,,Școala magică de vara” se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani, copiilor care întâmpină greutați la materiile limba română și matematică, copiilor proveniți din familii cu venituri reduse. Scopul principal al demersului îl reprezintă susținerea dezvoltarii armonioase a copiilor, încurajarea gândirii critice și creativitatea acestora, promovarea bunelor maniere.

Timp de 5 săptămâni, copiii vor dezbate teme precum: bunele maniere, educația civică, zoologie,cum ne pregătim de școală, etc. Echipa de sprijin este formată din tineri pasionați de ceea ce fac: licentiati în domeniul Psihologiei Generale și a Psihologiei Dezvoltării, studenti si elevi, traineri și instructori-animatori. Printre ei se află nume precum: Arabela Găldău, Laura Vlad, Lorena Vaidasigan, Iulia Barabanț, Mircea Herciu. ,,Prin proiectul nostru ne-am gândit să aducem ceva nou în viața copiilor prin organizarea unor cursuri de bune maniere, jocuri în aer liber, activități de dans și mișcare, cântece și voie buna, ateliere de creație, povești desenate ș.a”, susține Adriana Crișan. (C.P.)

[nggallery id=2484]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea