FOTO: Scandal cu focuri de armă pe strada Livezii din Alba Iulia – un tânăr a fost împușcat în față cu un pistol cu aer comprimat

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

infractori alba iulia003Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată, miercuri după-amiază, cu privire la faptul că, pe strada Livezii din Alba Iulia, are loc o altercație între mai multe persoane.

La faţa locului s-au deplasat imediat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi care au intervenit pentru aplanarea conflictului iar din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în jurul orei 15.00, între F.C.L., de 27 de ani, G.N., de 28 de ani, pe de o parte și I.L.A., de 28 de ani, pe de altă parte, a avut loc un conflict spontan în timpul căruia şi-au aplicat reciproc lovituri.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În timpul conflictului I.L.A. a folosit o armă neletală cu aer comprimat, cu destinația tir sportiv, provocându-i lui F.C.L. leziuni în zona feţei, victima fiind găsită într-o stare de sănătate bună.

Ulterior a fost transportată la Spitalul din Alba Iulia unde a fost supusă investigaţiilor medicale şi i-au fost acordate îngrijiri.

Din cercetări a rezultat că I.L.A. deţinea arma în mod ilegal, aceasta făcând parte din categoria armelor neletale supuse autorizării.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de I.L.A., care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, deținerea sau portul fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă fără drept, precum şi faţă de G.N.A. pentru săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice şi B.S.R., de 21 de ani, din Alba Iulia, pentru comiterea infracțiunii de favorizare a infractorului, în legătură cu care poliţiştii au stabilit că, după comiterea faptei de către I.L.A., a dus arma neletală şi a ascuns-o la locuinţa sa.

F.C.L., care în prezent este internat în spital, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice.

În cursul zilei de azi, 07.08.2014, I.L.A. va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere de arestare preventivă iar faţă de celelalte două persoane reţinute va fi propusă măsura controlului judiciar.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro