Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| ȘASE construcții modulare, repartizate spitalelor din Câmpeni. Cum vor fi folosite cele 24 de paturi suplimentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
FOTO| ȘASE construcții modulare, repartizate spitalelor din Câmpeni. Cum vor fi folosite cele 24 de paturi suplimentare

Șase construcții modulare au fost scoase din rezervele de stat și trimise la spitalele din Câmpeni. Două construcții au fost repartizate Spitalului de Boli Cronice Câmpeni, iar alte patru au fost repartizate Spitalului Orășenesc.

„În urma solicitării Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba, 6 construcții modulare au fost scoase din rezervele de stat şi acordate ca ajutoare umanitare interne de urgenţă către cele două spitale din orașul Câmpeni.

Astfel, în 2 februarie, au fost distribuite, prin intermediul Administraţiei Naţionale a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale, 2 construcții modulare către Spitalul de Boli Cronice Câmpeni, iar în 3 februarie au ajuns încă 4 construcții, repartizate Spitalului Orășenesc.

Containerele au fost solicitate pentru desfășurarea activității spitalelor în condiții optime, în vederea asigurării asistenței medicale necesare în tratamentul pacienţilor și pentru protecția populației în contextul pandemiei COVID-19. Acestea sunt echipate cu 24 paturi complete cu cazarmament şi 6 radiatoare electrice.

Acțiunea de distribuire a fost coordonată de către prefectul Nicolae Albu, primarul orașului Câmpeni Cristian Pașca și lt. col. Gabriel Butuza – șeful STPS Alba.

Pe această cale, prefectul Nicolae Albu, mulțumește membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba pentru implicarea activă în combaterea pandemiei și sprijinul acordat”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului Județului Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat pe strada Tudor Vladimirescu Un accident s-a produs în 20 aprilie, în jurul orei 14:00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Din fericire, persoanele implicate nu au fost rănite. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea măsurilor specifice, cu două autospeciale, la un accident […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea