Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Salina în culori din Alba Iulia, un miracol pentru sănătate!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

salina in culori alba iulia06Puţini ştiu că la Alba Iulia există o salină aşa cum rar întâlneşti în alte zone ale ţării. De-acum, locuitorii judeţului, mici şi mari, care aleg terapia cu sare nu mai trebuie să parcurgă drumul până la cea mai apropiată salină, cea de la Turda.

Ei pot să apeleze la serviciile modernei saline din Alba Iulia, situată vis-a-vis de OMV (B-dul Revoluţiei 1989, Bl. MV 2-6) şi cu siguranţă nu vor regreta acest gest.

Chiar dacă beneficiile salinei sunt mai puţin cunoscute, efectele terapeutice în cazul bolilor respiratorii sunt majore. Medicii le recomandă cure în salină şi oamenilor sănătoşi, dar mai ales copiilor bolnavi de astm şi bronşită salina in culori alba iulia11cronică, deoarece dezinfectează căile respiratorii şi fluidizează mucoasele, elimină toxinele şi împiedică apariţia iritaţiilor la nivelul aparatului respirator.

Salinoterapia este benefica şi pentru cei care doresc sa renunţe la fumat, care suferă de alergii sezoniere, apnee, disfuncţii ale tiroidei şi meteosensibilitate. Atunci când intră în colectivitate, cei mici se îmbolnăvesc deseori. De-acum, părinţii pot să apeleze cu succes la tratamentul în salină, astfel imunitatea celor mici creşte şi se răcesc mai rar. Procentul de ameliorări şi vindecări ale bolilor respiratorii prin salinoterapie este unul considerabil – 87%.

Se-apropie Crăciunul şi dacă vreţi să faceţi un cadou celor dragi vă propunem să alegeţi promoţiile acestei luni ale „Salinei în culori” (program luni-vineri: 11.00-14.00, sâmbătă: 10.00 – 14.00), tel. 0755/639.195, 0742/019.897 şi 0745/514.687): *pentru orice abonament de 5 şedinţe primiţi două şedinţe bonus; *pentru orice abonament de 10 şedinţe primiţi 4 şedinţe bonus; *pentru 3 şedinţe individuale primiţi o şedinţă bonus. Zi de zi trec pragul salinei din Alba Iulia copii, dar şi adulţi. Bunicii îşi aduc nepoţii la salină şi sunt încântaţi că nu mai trebuie să cheltuiască pentru cazare şi masă la alte saline din ţară.

Aşadar, vă invităm să alegeţi salinoterapia la „Salina în culori” din Alba Iulia, o metodă eficientă de tratare a afecţiunilor respiratorii, dar şi de relaxare!

[nggallery id=2763]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea