Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: S-a deschis cea mai cochetă cofetărie din Alba Iulia „Sweets Coffee Corina”. Delicatese de te lingi pe degete şi figurine mişcătoare în geam

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cofetaria Corina064Cochetă şi atrăgătoare încă de afară, cu figurine mişcătoare în geam şi delicatese scoase din reţetarul magic al cofetarilor care îşi iubesc meseria, “Sweets Coffee Corina”, cea mai nouă cofetărie din Alba Iulia şi-a deschis marţi pentru prima oară porţile pentru toţi amatorii de dulciuri. Un local etajat, elegant, rafinat, cu “poveşti” despre toate dulciurile posibile pe care ţi le-ai putut imagina că le poţi mânca dar şi cafea, sucuri şi alte băuturi, cam tot ce îţi poţi dori de la o cofetărie,  aşa s-ar descrie în câteva cuvinte “căsuţa” cofetarilor situată pe Bulevardul Transilvaniei.

Albaiulienii devoratori de deserturi în general au motiv de bucurie. “Sweets Coffee Corina”, cea mai nouă cofetărie din oraşul lor vine să le răsfeţe papilele gustative cu tot felul de delicii.

Cofetaria Corina034Într-un cadru elegant, cu mobilier cu stil, în care predomină culoarea alb şi roşu, adică seninătate, puritate, tihnă, respectiv vitalitate, pasiune sau energie, toţi cei care adoră dulciurile pot servi liniştiţi prăjitura preferată din vitrinele atrăgătoare: de la chessecake -uri, o gamă variată de mousse-uri, macarons, tarte cu tot felul de fructe şi creme, torturi cu ciocolată, iaurt şi fructe de pădure, crantz sau maracuya, bomboane de ciocolată în diferite forme, cu cafea, lichior, portocale, trandafir, vanilie şi altele, sau ciocolată de casă, de toate acestea şi multe altele.

Cofetaria Corina069Localul are amenajate 2 spaţii: prima încăpere cu vitrinele încărcate de prăjituri, destinată nefumătorilor şi subsolul pentru fumători, cu un bar cochet, făcut din piatră cu lemn şi lumini difuze, astfel încât fiecare să-şi poată servi liniştit prăjitura sau savura cafeaua în atmosfera care-i prieşte.

4 figurine mişcătoare în geam – atracţia de dinafară a trecătorilor

Încă de afară trecătorii sunt atraşi. În geamul cofetăriei sunt aşezate patru figurine mişcătoare, înfăţişând imaginea cofetarilor în acţiune. Bucătarul care Cofetaria Corina007doarme frecându-se pe burtă, sătul parcă de toate bunătăţile, bătrânicile preparând crema pentru prăjituri şi cofetarul care decorează tortul, sunt atracţiile cofetăriei din geam, pe lângă care nu există om care să treacă fără să se oprească cel puţin pentru câteva secunde, amuzându-se sau chiar fotografiindu-i.

După deschiderea oficială, la care a luat parte şi primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, mulţi au intrat, au gustat produsele delicioase şi s-au declarat pe deplin mulţumiţi.

Dacă până acum albaiulienii nu au găsit în oraşul lor cofetăria preferată, de acum încolo cu siguranţă ştiu care este. “Sweets Coffee Corina” este genul acela de cofetărie, în care după prima experienţă îţi promiți că te întorci şi aduci mai mulţi prieteni cu tine.

Vă prezentăm mai jos câteva imagini „dulci” de la deschidere:

[nggallery id=1703]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea