Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Realizări remarcabile la Spitalul Municipal Blaj: O nouă secție, modernizată în doar două luni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Realizări remarcabile la Spitalul Municipal Blaj: O nouă secție, modernizată în doar două luni!

Municipiul Blaj se bucură de o nouă realizare importantă în domeniul sănătății, grație eforturilor și dedicării Primarului Gheorghe Valentin Rotar și echipei sale.

Recent, pe pagina sa oficială de Facebook, primarul a anunțat cu mândrie finalizarea modernizării și reabilitării Secției Medicină Internă din cadrul Spitalului Municipal Blaj.

Acest proiect impresionant a fost finalizat într-o perioadă record de aproximativ două luni.

În contextul pandemiei și al provocărilor majore din sistemul de sănătate, această inițiativă vine ca o veste bună pentru locuitorii municipiului Blaj și zonele adiacente.

Prin modernizarea acestei secții, administrația locală și conducerea spitalului au făcut un pas important pentru a asigura un nivel mai înalt de servicii medicale și o infrastructură adecvată pentru pacienți și personalul medical.

În mesajul său, Primarul Gheorghe Valentin Rotar nu a uitat să felicite conducerea Spitalului Municipal Blaj și toți cei implicați în această inițiativă, subliniind eforturile lor de a contribui la dezvoltarea infrastructurii de sănătate a orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea