Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO| Realizări remarcabile la Spitalul Municipal Blaj: O nouă secție, modernizată în doar două luni!

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Realizări remarcabile la Spitalul Municipal Blaj: O nouă secție, modernizată în doar două luni!

Municipiul Blaj se bucură de o nouă realizare importantă în domeniul sănătății, grație eforturilor și dedicării Primarului Gheorghe Valentin Rotar și echipei sale.

Recent, pe pagina sa oficială de Facebook, primarul a anunțat cu mândrie finalizarea modernizării și reabilitării Secției Medicină Internă din cadrul Spitalului Municipal Blaj.

Acest proiect impresionant a fost finalizat într-o perioadă record de aproximativ două luni.

În contextul pandemiei și al provocărilor majore din sistemul de sănătate, această inițiativă vine ca o veste bună pentru locuitorii municipiului Blaj și zonele adiacente.

Prin modernizarea acestei secții, administrația locală și conducerea spitalului au făcut un pas important pentru a asigura un nivel mai înalt de servicii medicale și o infrastructură adecvată pentru pacienți și personalul medical.

În mesajul său, Primarul Gheorghe Valentin Rotar nu a uitat să felicite conducerea Spitalului Municipal Blaj și toți cei implicați în această inițiativă, subliniind eforturile lor de a contribui la dezvoltarea infrastructurii de sănătate a orașului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici

Bogdan Ilea

Publicat

în

VIDEO FOTO: Sute de copii la Urban Playfield în Alba Iulia. Fotbal, baschet sau turn de escaladă, printre sporturile, oferite pentru distracția celor mici Cetatea Alba Carolina s-a transformat într-un teren de joacă pentru primul weekend Urban Playfield, 18-19 mai! Alba Iulia este primul oraș din cele 10 din România prin care evenimentul urmează să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea