FOTO. Reacție promptă a Primăriei Alba Iulia privind scândura desprinsă de pe podul de lemn de la Poarta V a Cetății Alba Carolina

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Primăria Alba Iulia a reacționat cu promptitudine, miercuri, după ce o scândură de pe podul de lemn de la Poarta V a Cetății Alba Carolina s-a desprins, aceasta fiind înlocuită după câteva ore de la sesizare.

Un cititor al ziaruluiunirea.ro ne-a transmis pe pagina de Facebook câteva fotografii cu podul de la Poarta V a Cetății Alba Carolina din Alba Iulia.

USR - Alegeri parlamentare 2020

”Se degradează vizibil, o scândură s-a rupt, iar autoritățile nu fac nimic. Există chiar pericol de accidentare. Ai impresia că acest pod începe să se surpe, nu alta”, ne-a scris cititorul.

Bucata de lemn a fost înlocuită la circa două ore de la sesizare.

Mulțumim, de asemenea, și cititorului nostru care ne-a semnalat acest caz.

——————————————

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419