Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

FOTO: Răsărit în culori de foc, la Alba Iulia. Imagini spectaculoare la primele ore ale dimineții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Diminețile trezite cu fața la cearșaf, posomorâte, nu sunt nicio noutate iarna, dar tu fii răbdător și așteaptă ca griul cerului să se risipească. Razele de soare care și-au arătat timid fața și au făcut lumină peste istoricul oraș de la Alba Iulia într-o zi de iarnă, i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

 

La primele ore ale zilei, când orașul abia se trezește la viață, totul pare pustiu. Dar când ochiul uman s-a deschis marți dimineața a văzut un soare care se înălța, iar pe măsură ce nuanțele sale roșiatice se contopeau cu lumina zilei, omul s-a grăbit să admire paleta de roșu, portocaliu și roz pal împrăștiată pe cerul încărcat de istorie.

Nu ai cum să nu te lași furat complet de strălucirea soarelui și să îngădui privirii să pătrundă în nuanțele luminoase de portocală.

Să îți începi ziua mergând pas la pas cu soarele, scufundat în spectacolul norilor roz-violet întrerupt doar de peisajele crestate de dedesupt, amândoi îndreptându-vă spre o nouă zi.

[nggallery id=5011]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea