Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Radu Vlaicu şi Andreea Mureşan, perechea anului la Balul Îndrăgostiţilor organizat de Colegiul Naţional „David Prodan” din Cugir

Alexandra Mates

Publicat

în

Balul Indragostitilor Cugir27Peste 300 de participanţi, tineri şi mai puţin tineri au dorit să fie prezenţi vineri seara la Casa de Cultură din Cugir pentru a urmări evenimentul organizat de elevii Colegiului „David Prodan” din Cugir, cu prilejul „Zilei Îndrăgostiţilor”, Dragobetele.  Tema ediţiei din acest an a fost „Zei Zeiţe”, personaje inspirate din mitologia greacă, egipteană, nordică sau romană.

Pe muzică bună (Buhoiu Dragoş, Alexandra Bărbânţă) tinerii şi-au ales cei mai frumoşi colegi, iar concurenţii au fost supuşi unor probe ce au făcut ca toţi cei prezenţi să se simtă bine: reprezentare artistică a unor personaje din rândul zeităţilor alese, proba de dansuri clasice, moderne şi divertisment (Larisa Tartău), momentele comice(Florea Cătălin Ilie), probele surpriză şi de orientare, etc.

După competiţia perechilor pe scenă, juriul format din prof. Rodica Florea, directoarea Casei de Cultură, prof. Anca Mihai, prof. Cristina Pătroescu, prof. Ioana Scânteie şi elevul Aldea Florin (Colegiul I.D.Lăzărescu Cugir) a decis câştigarea titlurilor de Miss  şi Mister al Balulului. Astfel, la băieţi primul loc a revenit lui Radu Vlaicu-elev în clasa a X-a A, iar la fete elevei din clasa a IX-a B- Andreea Mureşan.

După ce s-au stabilit titlurile serii, un număr destul de mare de elevi s-au deplasat în mod organizat, alături de cadre didactice ale şcolii, la o locaţie unde s-au lăsat prinsi în mişcări ale distracţiei cu adevărat divine, fiecare dintre cei aflaţi la petrecere bucurându-se la maxim.

„Am acceptat propunerea consiliului elevelor de a da o nouă temă evenimentului din această seară fapt care s-a dovedit destul de atractiv pentru toţi cei care au urmărit programul organizat. Iar locaţia de desfăşurare –Casa de Cultură a oraşului a constituit un cadru adecvat pentru buna desfăşurare a acestei captivante serbări’’ , ne-a declarat directoarea colegiului d-na prof. Lilica Vanţ. (C.P.)

[nggallery id=1170]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea