Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Pubelă în flăcări la Abrud: Primar: „Nu putem tolera astfel de acțiuni, iar astfel de fapte trebuie sancționate în consecință”

Ziarul Unirea

Publicat

în

O pubelă a ars ca o torță în noaptea de vineri spre sâmbătă, în orașul Abrud, în zona blocurilor, din cauza jarului aruncat la gunoi. Primarul Albu Cristian Alexandru a făcut public incidentul, într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.

„Aseară, pubela din imagini a luat foc din cauza jarului aruncat la gunoi. Dragi cetățeni, vă rugăm să fiți mai responsabili, unele acțiuni au efecte pe care nu le dorim, ca aceasta, sau pot fi chiar mai grave de atât.

Ca să trăim intr-un oraș civilizat, fiecare dintre noi este dator să acționeze cu responsabilitate. Nu putem tolera astfel de acțiuni, iar astfel de fapte trebuie sancționate în consecință”, a scris Albu Cristian Alexandru, pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

APA CTTA Alba: Prețul apei potabile produse, transportate și distribuite va fi de 6,94 lei/mc, de la 1 ianuarie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

APA CTTA Alba: Prețul apei potabile produse, transportate și distribuite va fi de 6,94 lei/mc, de la 1 ianuarie 2024 ASOCIATIA DE DEZVOLTARE INTERCOMUNITARA APA ALBA, împreună cu SC APA CTTA SA ALBA, au elaborat o strategie tarifară care prevede ajustări ale prețurilor și tarifelor, pe o perioada de 5 ani, primind aviz conform al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare