Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Pubelă în flăcări la Abrud: Primar: „Nu putem tolera astfel de acțiuni, iar astfel de fapte trebuie sancționate în consecință”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O pubelă a ars ca o torță în noaptea de vineri spre sâmbătă, în orașul Abrud, în zona blocurilor, din cauza jarului aruncat la gunoi. Primarul Albu Cristian Alexandru a făcut public incidentul, într-o postare pe pagina proprie de pe o rețea de socializare.

„Aseară, pubela din imagini a luat foc din cauza jarului aruncat la gunoi. Dragi cetățeni, vă rugăm să fiți mai responsabili, unele acțiuni au efecte pe care nu le dorim, ca aceasta, sau pot fi chiar mai grave de atât.

Ca să trăim intr-un oraș civilizat, fiecare dintre noi este dator să acționeze cu responsabilitate. Nu putem tolera astfel de acțiuni, iar astfel de fapte trebuie sancționate în consecință”, a scris Albu Cristian Alexandru, pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile

Bogdan Ilea

Publicat

în

Angajări la ISU Alba din sursă externă pentru 5 posturi: Ce locuri sunt disponibile Cinci posturi au fost scoase la concurs de către Inspectoraul pentru Situații de Urgență „Unirea” pentru locuri precum: control și activități preventive, avizare-autorizare, control și activități preventive, intervenție și reziliența comunităților și asistență medicală de urgență și prim ajutor calificat. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea