Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Proiect de parteneriat între o clinică stomatologică din Alba Iulia și Școala Gimnazială ,,David Prodan” Săliștea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Miercuri, 20.11.2019, în cadrul proiectului de parteneriat „Sănătoși, voioși, voinici” încheiat între Clinica Stomatologică Romcea din Alba Iulia, reprezentată de medicul stomatolog Ioana Damaris Arion și Școala Gimnazială „David Prodan” Săliștea, reprezentată de director, profesor Suciu Ionela Gabriela, a avut loc o activitate în cadrul căreia un număr de 25 de preșcolari de la Grădinița cu Program Normal Săliștea si un număr de 87 de elevi ai ciclului primar precum și părinți ai acestora, au fost informați cu privire la normele de comportament necesare asigurării sănătății cavității orale în scopul prevenirii îmbolnăvirii.

Elevilor li s-au prezentat care sunt factorii de risc ce dăunează sănătății cavității orale, în scopul formării unei atitudini pozitive și responsabile față de sănătatea cavității orale.

Preșcolarii, elevii și părinții acestora au adresat întrebări medicului stomatolog, care le-a oferit toate informațiile necesare în scopul formării unui stil de viață sănătos, condiție necesară pentru o dezvoltare armonioasă a personalității elevilor.

La activitate au participat, din partea Școlii Gimnaziale „David Prodan” Săliștea, educator Maerescu Ana, profesor pentru învățământul preșcolar Șuteu Cosmina, profesorii pentru învățământul primar Pățan Elena Paula, Pintea Daniela Mihaela, Mihu Ionela Maria, David Alina Natalia și Vlad Maria, împreună cu doamna asistent medical comunitar Maxim Adriana Ileana.

Mulțumim doamnei doctor Arion pentru activitatea desfășurată și sperăm într-o bună colaborare și pe viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea