Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Profesorul de la țară, din Alba, care a obținut nota ZECE CURAT la Titularizare 2021: Disciplina sa și la ce școli ar vrea să predea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Profesorul de la țară, din Alba, care a obținut nota ZECE CURAT la Titularizare 2021: Disciplina sa și la ce școli ar vrea să predea

Merlaș Horea Cornel, originar din comuna Blandiana, sat Acmariu, este candidatul la examenul de Titularizare din acest an care a obținut nota perfectă, de 10 curat, la proba scrisă. Acesta a obținut rezultatul de invidiat la disciplina Educație Muzicală.

Întrebat de ziarulunirea.ro care este facultatea la care acesta și-a desfășurat studiile, Cornel a răspuns că a urmat cursurile Universității Transilvania, Facultatea de Muzică, din Brașov.

Pregătirile pentru acest examen se fac din timp, începând cu anii de liceu, așa cum a notat candidatul de zece. „Este o pregătire continuă. Înainte cu o lună-două reîmprospătezi mici aspecte, să le ai întipărite.”

Înainte de a urma cursurile Universității Transilvania, Merlaș Horea Cornel a studiat la Liceul Pedagogic din Abrud, promoția 1997. În prezent, locuiește în Alba Iulia.

Acum că rezultatele acestui examen au fost publicate, Cornel ar dori să predea la Liceul Teoretic din Teiuș și la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud.

Vezi aici: Rezultate examen de TITULARIZARE 2021. Notele au fost afișate pe EDU.RO

Întrebat cum ar putea să atragă mai mulți elevi cu sufletul către disciplina sa, Educația Muzicală, tânărul profesor a răspuns următoarele: „Insuflându-le dragoste pentru frumos, cultură si cântec, pentru păstrarea tradiției și pentru cultivarea identității noastre naționale, pentru a nu se pierde tot ceea ce am moștenit bun de la strămoșii noștri.”

Merlaș Horea Cornel este, în prezent, singurul candidat din județul Alba care a obținut nota maximă la proba scrisă, la Titularizarea din acest an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea