Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Profesoara de ZECE CURAT din Alba, la Definitivat 2021. Alexandra Maria Molodeț-Miclea: „Îmi plac provocările și de aceea am încercat să nu mă plafonez”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alexandra Maria Molodeț-Miclea, profesoara de 31 de ani din Săliștea, județul Alba, se poate mândri cu un rezultat de invidiat la examenul de Definitivare din acest an.

Tânăra profesoară, încadrată în prezent la grădinița de la Școala Gimnazială „David Prodan” Săliștea, a reușit performanța de a obține nota 10 curat la toate probele, devenind astfel un reper pentru colegii săi.

Întrebată de ziarulunirea.ro cât de dificil i s-a părut acest examen, Alexandra a răspuns că nu a fost greu, însă rezultatele nu sunt ușor de atins. De asemenea, profesoara a mai transmis faptul că această performanță nu este imposibilă, mai ales când ai familia și pe Dumnezeu alături.

Alexandru a dorit, în acest sens, să mulțumească familiei sale pentru tot sprijinul lor, fără de care nu ar fi ajuns atât de departe.

Tânăra profesoară consideră că în activitățile din grădiniță este necesar să ne raportăm la particularitățile de vârstă, chiar și la particularitățile de dezvoltare a fiecărui copil în parte. Este important să le arătam empatie, înțelegere, mai multă răbdare și totodată oferindu-le educația de care au într-atâta nevoie.

„Îmi plac provocările și de aceea am încercat să nu mă plafonez și să aduc în activitățile din grădiniță tot timpul ceva nou, ceva care să le capteze atenția copiilor, să îi facă fericiți, găsindu-și motivația pentru învățare și să își dezvolte o imagine de sine pozitivă”, a mai transmis Alexandra, ca și încheiere, referitor la abordarea sa asupra ghidării copiilor în primii ani în acest sistem.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bordean Alex-Andrei, de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” Aiud, performanță remarcabilă la olimpiada de tehnologia informației: Locul I la etapa județeană și calificare la națională Citește și: Performanță deosebită pentru un elev de clasa a VI-a din Alba Iulia: Stănilă Răzvan, locul I la Olimpiada Micilor Istorici – Faza Județeană și calificare la națională Bordean […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea