Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO ”Primii paşi spre şcoală” – porți deschise la Școala Gimnazială ”Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Şcoala Gimnazială Singidava Cugir a demarat miercuri, în cadrul proiectului “Primii paşi spre şcoală”,  Săptămâna porţilor deschise pentru viitorii elevi de clasă pregătitoare şi familiile lor.

elevi01Proiectul, coordonat de directorii instituției de învățământ:  profesoarele  Rozalia Mihu şi Floare Vlasea este derulat în parteneriat cu Grădiniţa cu Program Prelungit Prichindel şi Grădiniţa cu Program Normal Voinicel, grădiniţe arondate unității şcolare. Timp de o săptămână, intre orele 11.00 şi 12.00,  funcţionează cinci atelire comune şcolari -preşcolari:  “Creativ”-coordonat de Clubul Impact al şcolii, prof. Văsuţi Nicoleta, Drogoţel Viorica, Sabău Bogdana;“ Joc şi mişcare” – prof. Daniela Sinea; “Ghiocelul vesel”- prof. Ciucur Sînza, prof. Paşca Olivia; “Mâini dibace” – prof  Mihaela Codea, prof. Corina Haţegan; “Armonie şi culoare” – prof. Radu Dumitriţa.

Potrivit conducerii scolii scopul acestor adelire este de a-i familiariza pe levii de grădiniţă cu activităţile şcolare, de a-i apropia de mediul şcolar şi de a-i face să depăţească pragul psihologic de despărţire de grădiniţă.  Cu siguranţă, cea mai aşteptată activitate pentru cei mici  a fost“Seara de poveste”, care a demarat înaite de încheierea semestrului întâi. Astăzi, sala mică a Casei de Cultură, partenerul școlii, a fost neîncăpătoare. Actori au fost elevii clasei a IV-a B, coordonaţi de prof. Daniela Sinea.

Au prezentat povestea “Cenuşăreasa” şi au derulat activităţi interactive cu cei mici. Bucuria a fost citită în ochii copiilor, iar actorii s-au străduit să îşi convingă colegii preşcolari că e foarte important să mergi la şcoală.  ,,Activităţile pe ateliere continuă şi în zilele următoare. Părinţilor le adresăm invitaţia de a călca pragul şcolii sâmbătă înte orele 10.00  si 13.00  pentru a vizita şcoala şi a primi informaţii suplimentare pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare. Pentru anul şcolar 2016- 2017 avem aprobate două clase de traditional şi o clasa in alternativa Step bz Step. Acestea vor funcţiona în localul central de pe str. Al Sahia, nr. 16. Învăţătorii care vor coordona clasele pregătitoare sunt Ciucur Sînza, Paşca Olivia ţi Sinea Daniela”, a prcizat profsoara Floare Vlasea.     (C.P.)

[nggallery id=1667]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea