FOTO| Primele zile ca elev la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. ,,Suntem încrezători că totul va fi bine!”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a postat un mesaj dedicat eleviilor care și-au început ,,cariera” de boboc în instituția lor, în acest an școlar.

,,Primele zile ca elev militar

ELIT

Am petrecut deja câteva zile în colegiul militar. Timizi la început și stângaci am reușit să ne acomodăm noilor regulamente, să ne cunoaștem noii colegi, cadrele didactice și militare.

Ascultăm sfaturile colegilor mai mari și ale comandanților de companie, am învățat deja primele mișcări specifice instrucției de front și salutul militar.

Suntem atenți și respectăm normele de protecție sanitară pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru.

Suntem încrezători că totul va fi bine!

„După primele zile petrecute în colegiul militar se simt dificultățile de început de clasa a IX-a, de altceva, nu mai suntem în gimnaziu. Dar este și foarte frumos, ne-am acomodat foarte bine, suntem o clasă foarte frumoasă, ne sfătuim și ne ascultăm unul pe celălalt. Am reușit într-un timp foarte scurt să creăm o legătură destul de strânsă între noi și să putem avea încredere unul în celălalt”, ne-a mărturist Denisa Stan, eleva care a avut în acest an cea mai mare medie de admitere în colegiul militar, 10.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419