Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Primele zile ca elev la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia. ,,Suntem încrezători că totul va fi bine!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o postare publicată pe un site de socializare din mediul online, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia a postat un mesaj dedicat eleviilor care și-au început ,,cariera” de boboc în instituția lor, în acest an școlar.

,,Primele zile ca elev militar

Am petrecut deja câteva zile în colegiul militar. Timizi la început și stângaci am reușit să ne acomodăm noilor regulamente, să ne cunoaștem noii colegi, cadrele didactice și militare.

Ascultăm sfaturile colegilor mai mari și ale comandanților de companie, am învățat deja primele mișcări specifice instrucției de front și salutul militar.

Suntem atenți și respectăm normele de protecție sanitară pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jurul nostru.

Suntem încrezători că totul va fi bine!

„După primele zile petrecute în colegiul militar se simt dificultățile de început de clasa a IX-a, de altceva, nu mai suntem în gimnaziu. Dar este și foarte frumos, ne-am acomodat foarte bine, suntem o clasă foarte frumoasă, ne sfătuim și ne ascultăm unul pe celălalt. Am reușit într-un timp foarte scurt să creăm o legătură destul de strânsă între noi și să putem avea încredere unul în celălalt”, ne-a mărturist Denisa Stan, eleva care a avut în acest an cea mai mare medie de admitere în colegiul militar, 10.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat de 54 de ani, din Săsciori, prins „MORT DE BEAT” la volan: Avea o alcoolemie de 1,82 mg/l Polițiștii din Sebeș au depistat un bărbat, din Săsciori, de 54 de ani, care conducea o mașină sub influența băuturilor alcoolice. După efectuarea testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,82 mg/l. Potrivit IPJ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea