Ziarul Unirea
 

FOTO: “Primăvara ca o poveste” 2018. Peste 600 de copii au participat la concursul interjudețean de creație artistico-plastică, organizat de Grădinița nr.2 Aiud

Odată cu acest nou început de primăvară, în data de 23 martie 2018 a avut loc vernisajul expoziţiei ”Primăvara ca o poveste”, organizat de Grădinița cu program prelungit nr. 2 Aiud.

Aflat la cea de a treia ediţie, concursul a avut ca scop cultivarea sentimentelor de dragoste faţă de natură, mai cu seamă dezvoltarea sensibilităţii pentru anotimpul renaşterii – primăvara. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestui eveniment s-au implicat toate cadrele didactice de la Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 Aiud, sub coordonarea doamnei inspector pentru educaţie timpurie prof. Aurora Vârtei.

“Mulțumim tuturor participanților care s-au alăturat proiectului nostru, îi felicităm pentru originalitatea şi imaginaţia cu care au reuşit să se afirme şi de această dată, valorificând aptitudinile artistice prin realizarea unor lucrări deosebite şi îi mai aşteptăm cu mare drag la următoarea ediţie. Prin picturi, desen şi colaje am reuşit să îmbrăcăm natura în straie de sărbătoare, aducând astfel un omagiu binemeritat acestui suav anotimp ca într-o “poveste de primăvară”, a transmis doamna director prof. Cornelia Soporan.

Compoziţiile artistico-plastice ale celor peste 600 de şcolari şi preşcolari îndrumaţi de aproximativ 200 de cadre didactice din 17 judeţe pot fi admirate la sediul Grădiniței cu program prelungit nr. 2 Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...