Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/ Primăria Cugir i-a premiat pe cei mai buni elevi, în cadrul „Galei Performerilor – 2018”

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dacă în ultimii patru ani, ,,Gala Performerilor” s-a desfășurat pe scena amenajată în apropierea bradului de Crăciun, anul acesta, locația aleasă pentru manifestarea anuală de recunoștință adusă celor mai buni elevi ai Cugirului, a fost sala de conferințe a Centrului Cultural Cugir.

Gala Performerilor de anul acesta a reunit aproape 70 de elevi care au obținut premii și mențiuni la etapele naționale și județene ale olimpiadelor școlare în anul de învățământ 2017 – 2018, alături de care s-au aflat peste 30 de cadre didactice care i-au îndrumat pentru realizarea acestor rezultate. În prezența unei săli arhipline, elevi și profesori au fost felicitați de primarul Adrian Teban și viceprimarul Călin Furdui. Ei au primit din partea Primăriei și a Consiliul, premii în bani, diplome, precum și ,,Catalogul Performerilor”, o publicație realizată de către administrația locală din dorința de a consemna realizările acestor elevi deosebiți și ale face cunoscute comunității locale.

Primarul Adrian Teban a ținut să-i felicite pe olimpici, precizând că în spatele acestor performanțe, nu se află doar inteligență, ci și multă muncă, multă ambiție și multă seriozitate. Edilul șef al urbei n-a uitat să amintească că astfel de performanțe nu se pot obține fără dascăli competenți care  să-i îndrume spre succes pe cei cu astfel de rezultate.

La final, primarul Adrian Teban a spus: ,,Vă felicit pe toți, elevi și profesori, în nume personal și în numele administrației locale, iar pentru că ne aflăm în preajma sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, vă urez, Sărbători fericite și  la mulți ani!” (C. P.)

[nggallery id=6612]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel Primăria Alba Iulia poate încheia contractul de circa 20 de milioane de lei (5 milioane de lei), bani alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru execuția lucrărilor de creștere a eficienței energetice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea