Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Primăria Alba Iulia continuă lucrările de reparații, întreținere și modernizare la grădinițe: Reamenajarea spațiilor de joacă, lucrări interioare de izolatie termică a clădirilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Primăria Alba Iulia continuă lucrările de reparații, întreținere și modernizare la grădinițe prin reamenajarea spațiilor de joacă, lucrări interioare de izolatie termică a clădirilor.

Încă din perioada stării de urgență, dar și pe toată durata vacanței de vară, în mai multe grădinițe se desfășoară lucrări de reparații, întreținere și modernizare.

Sunt vizate atât spații interioare, dar și suprafețe exterioare ce cuprind curți sau locuri de joacă. Până în acest moment s-au finalizat intervențiile la grădinițele 7, 8, 10, 13 și la cea din Micești. S-au reamenajat spații de joacă, au fost înlocuite suprafețe de gresie, parchet și dale, grupuri sanitare, s-au refăcut zugrăveli și elemente de izolatie termică a clădirilor. La Micești și la grădinița cu program prelungit numărul 2 s-au schimbat și centralele termice.

Alte lucrări sunt în derulare la grădinița ”Dumbrava Minunată”, ”Scufița Roșie”, grădinițele numărul 2, 8, 11 și cea din Oarda de Jos. În perioada următoare se vor finaliza și aici lucrări ce țin de termoficare, tavan fals casetat, pardoseală de tip tarkett, grupuri sanitare, reparații în săli de mese și clase.

”N-aș spune o noutate prin faptul că niciun efort nu e prea mare pentru confortul, siguranța și viața lipsită de griji a celor mici. În schimb, trebuie să admit că răgazul oferit de starea de urgență ne-a prins bine și am putut lucra în grădinițe. Am avansat sau chiar am finalizat multe lucrări de modernizare în rețeaua de învățământ preșcolar.

Cu adevărat, mai important decât orice satisfacție ce ține de obligațiile pe care le avem, sunt zâmbetele lor și mulțumirea că părinții știu că pot conta pe noi. Se lucrează și la multe școli, pe diverse linii de finanțare și, sunt convins că din punctul nostru de vedere, începutul de an școlar va aduce multe plusuri.” spune Voicu PAUL, viceprimar cu atribuții de primar.

În completare la toate acestea, se adaugă și implementarea de măsuri ISU la două unități de învățământ.

[nggallery id=7972]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultatele la Olimpiada de Fizică, etapa județeană, 2024: Elevi din Alba Iulia și Sebeș,calificați la faza națională Patru elevi din Alba Iulia și unul din Sebeș s-au calificat la etapa națională a Olimpiadei de Fizică, după ce au obținut locul I la faza județeană a concursului. Citește și: FOTO O tânără violonistă din Alba, premiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea